Задумайся про свою безпеку: злив відомого блогера збігся з від’їздом Камалії з України

Минулого місяця співачку Камалію активно обговорювали в соцмережах та пресі. Каталізатором цього стала публікація в месенджері фотографій, на яких артистка позує на камеру з гематомами на обличчі. Почалась ширитися інформація, що нібито до цього причетний її колишній чоловік, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур. Камалія це спростувала, але інші інсайди, оприлюднені блогером Богданом Беспаловим коментувати не стала.

На тлі всіх скандалів співачка опублікувала відео з київського центрального залізничного вокзалу. Камалія виїхала з країни та поїхала до столиці Великої Британії.

В Лондоні разом з батьком живуть доньки співачки – десятирічні Арабелла та Мірабелла. Вони переїхали до Сполученого Королівства після початку повномасштабної війни. Сама ж Камалія живе на дві країни і активно гастролює з благодійними виступами по світу.

“Я так сумувала за їхніми усмішками, обіймами та веселими історіями! Ми збираємося провести разом кілька незабутніх днів, наповнених сміхом, іграми та, звичайно, музикою. Це час лише для нас, і я щаслива мати можливість заряджатися їхньою нескінченною енергією та любов’ю. Слідкуйте за нашими пригодами в сторіз! І пам’ятайте, що час, проведений з родиною – це найцінніше, що у нас є. Обіймаю всіх вас і дякую за вашу підтримку та любов”, – підписала відео Камалія, в якому також з’явилась її мама, Інна Петрівна Шмаренкова. До подорожі з зірковою донькою вона не приєдналась.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Майже одночасно з публікацією Камалії своє відео випустив блогер Богдан Беспалов. Саме він стверджує, що співачка стала жертвою домашнього насильства. Щоправда, не від рук пакистанського бізнесмена, а свого нового коханого, на ім’я Михайло. Нібито співачка зраджувала з ним Захуру, і той був готовий пробачити їй. Але Камалія, мовляв, все ж таки пішла до іншого чоловіка. У новому відео блогер звернувся до співачки.

“Камалія натякає, що вона планує в черговий раз вийти заміж. І, судячи з усього, це за того кривдника, який прикладає руки до неї. І це по факту те саме домашнє насильство, яке замовчують. Коли Камалія ходить з гематомами, але вона продовжує рятувати свого обранця. Чесно кажучи, мене ця історія лякає. Всі ми знаємо справу Султанат Нукенової, дружини чиновника першого ранку в Казахстані. Він її настільки забив, що вона віддала Богові душу… Хвилююсь за Камалію, ми хочемо, аби в тебе було все добре, але не з такою людиною. Бо це не закінчиться добром. Він просто може тебе вдарити, ти невдало впала і все. Ніхто не прийде на допомогу. Задумайся про свою безпеку хоча би заради своїх дітей”, – заявив Беспалов.

Разом співачка та пакистанський мільярдер були 20 років і досі відвідують разом численні заходи. Зазвичай, Захур влаштовує колишній дружині сюрпризи на її день народження. 18 травня Камалії виповниться 47 років. Як буде цього разу – артистка поки не повідомляла і не натякала у своїх соцмережах.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *