Зірку Один вдома запідозрили в тому, що він таємно здав своїх босів і завалив серіал

Американський актор Деніел Стерн згадав у нових мемуарах, як він став викривачем на зйомках сіткому 90-х років. За це на нього телеканал Columbia TV подав багатомільйонний позов. У ньому стверджувалося, що Стерн очорнив свій пілотний проект “Партнери” перед керівництвом CBS.

У своїй новій мемуарній книзі “Будинок і один”, актор розповідає, як у 1999 році він з ентузіазмом підписав контракт на участь у серіалі “Партнери”, пише Page Six. На жаль, шоу розвалилося на тлі звинувачень у сексуальних домаганнях та багатомільйонного позову, поданого проти зірки “Один вдома”.

“Вони запропонували мені купу грошей, зробили мене виконавчим продюсером… у нас був відомий режисер Бретт Ратнер, і ми запросили відмінних акторів, у тому числі Джеремі Півена”, – згадує Стерн, повторюючи, що спочатку він покладав великі надії на серіал.

Стерн найбільш відомий своєю роллю у фільмі

Стерн найбільш відомий своєю роллю у фільмі “Один вдома”

Стерн стверджує, що незабаром після початку зйомок пілотної серії жінки на знімальному майданчику почали довірливо розповідати йому про те, що “Бретт та Джеремі їх сексуально домагалися, і вони боялися”. Після цього зірка “Breaking Away” розповів іншим виконавчим продюсерам про те, що почув, але йому нібито порадили “просто мовчати про це”, запевнивши, що “вони з цим розберуться”.

Деніел пише, що його викликали на зустріч із керівництвом Columbia TV, які, за його словами, були незадоволені тим, що він висловив свої побоювання. Згідно з його переказом, вони вважали, що шоу має хороші шанси на успіх, і не хотіли, щоб якийсь скандал нашкодив йому. А при виході із зустрічі, за словами Стерна, один із продюсерів відтягнув його убік і крикнув: “Не кажи нікому ні слова, інакше ми подамо на тебе до суду!”.

Актор стверджує, що йому спеціально сказали не говорити про це тодішньому генеральному директору CBS Лесу Мунвесу, який пішов у відставку у 2018 році через звинувачення у сексуальних домаганнях. Однак за кілька днів до того, як CBS оприлюднила свій склад, продюсер в люті зателефонував Денієлу Стерну, звинувачуючи його в тому, що він нібито залишив повідомлення для Ліса Мунвеса про небажання брати участь у проекті.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram      

Публикация от Daniel Stern (@realdanielstern)

Коли шоу не було прийнято, Columbia TV подала позов проти зірки “Чудових років” на суму $25 мільйонів, звинувачуючи його у “саботажі”. Та після довгих судових розглядів та значних витрат на адвокатів було досягнуто згоди: Деніел Стерн повернув отримані за шоу гроші, і позов був відкликаний.

“Це був жахливий досвід”, – поділився актор. “Було незбагненним, що відбувається. Я почував себе так, ніби потрапив у хиткі піски. Те, що почалося як чудове, перетворилося на жах”.

Цей інцидент завдав серйозного удару по його кар’єрі, залишивши його “збентеженим і наляканим індустрією”.

“Це пройшло відносно швидко”, – пояснив він. “Але я відчув, що змінився”.

У своїй книзі Стерн висловив подяку руху MeToo і різко засудив Бретта Ратнера, Джеремі Півена, Ліса Мунвеса та одного з топ-менеджерів Columbia. Проте представники Півена та Ратнера не відразу відповіли на запити Page Six про коментарі. Лише згодом Півен категорично відкинув будь-які звинувачення у неналежній поведінці і назвав себе “побічними збитками” руху MeToo. Ратнер також відкинув усі звинувачення, висунуті проти нього у минулому.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *