Улюбленець британців із королівської сім’ї втратив свої позиції: свіжий рейтинг

Довгий час Меган Маркл займала перший рядок у рейтингу найпопулярніших членів королівської родини серед британців. За це колишня акторка може подякувати принцу Гаррі, який довірився дружині, зрікся родичів і написав розгромні мемуари. Але як би не мріяла Меган залишатися в топі завжди, реальність зрушила її на передостанній рядок.

Згідно з новим британським опитуванням YouGov, принцеса Уельська стала найпопулярнішим членом королівської родини в період з лютого по квітень 2024 року. Ще в лютому, до того, як світу став відомий діагноз Кейт, принц Уельський мав найвищий рейтинг 77%, його дружина посідала друге місце з 74%. Після шокувального зізнання принцеси її рейтинг зріс до 76%, а популярність Вільяма знизилася до 73%.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

На третьому місці опинилася тітка Вільяма – принцеса Анна. Молодша сестра монарха регулярно визнається найпрацелюбнішим працюючим членом сім’ї, який здійснює найбільше візитів. Вона завжди готова взятися до справи, коли ситуація стає важкою. Саме Анна звалила на себе ще більше публічних заходів у поріділих лавах «роялів». У неї 71% любові та довіри.

Принцеса Анна

Принцеса Анна

Сам Чарльз III займає четвертий рядок. 75-річний король зараз також проходить курс лікування від раку після операції через збільшену простату. На час хімієтерапії він відійшов від справ, як і невістка. Рейтинг популярності Чарльза – 63%.

Потім розташувався молодший брат короля принц Едвард – герцог Единбурзький отримав 54%. Дружина монарха королева Камілла відстає з рейтингом 50%. Що ж до герцогів Сассекських, їхня популярність різко впала після складання королівських повноважень. За останніми даними, принц Гаррі набрав 31%, а Меган Маркл – 26%, повідомляє New York Post.

Чарльз та Камілла

Чарльз та Камілла

Проте пара знаходиться значно вище, ніж скандальний принц Ендрю. Герцог Йоркський незмінно займає найнижче місце відколи стало відомо про його дружбу з засудженим фінансистом-педофілом Джеффрі Епштейном. Цього разу він отримав лише 6%.

Принц Ендрю

Принц Ендрю

З тещею – у паб

Король Чарльз III та Кейт Міддлтон, нагадаємо, відійшли від справ і проходять хімієтерапію. Принц Вільям також скоротив свої зобов’язання, щоб проводити більше часу з дружиною та дітьми – 10-річним Джорджем, 8-річною Шарлоттою та 5-річним Луї.

Кейт та Вільям намагаються більше часу проводити з дітьми

Кейт та Вільям намагаються більше часу проводити з дітьми

Сім’я зараз проводить відокремлені великодні канікули у своєму маєтку Анмер-Холл у Норфолку. До неї приєдналися батьки Кейт – Керол та Майкл Міддлтони. Нещодавно стало відомо, що принца Вільяма побачили у місцевому пабі у компанії тещі.

Королівський біограф Річард Іден повідомив з посиланням на надійне джерело, що Вільям та Керол відвідали заклад у Північному Норфолку.

«Все було дуже стримано, без великої помпи. Вільям просто зайшов у паб. Він був із Керол Міддлтон. Кейт до них не приєдналася», – зазначив експерт.

Керол та Майкл Міддлтони

Керол та Майкл Міддлтони

Інсайдер повідомив, що Вільям і Керол провели у закладі не так багато часу за душевною розмовою, але принцу сподобався похід у паб із тещею і він радий тому, що проводить час у сільській місцевості зі своєю родиною. При цьому власники постаралися, щоби ніхто з відвідувачів не порушував конфіденційність високих гостей.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *