Українська кухня не має бути на першому місці: зірка МайстерШеф Ольга Мартиновська

Суддя “МайстерШеф” та шеф-кухар Ольга Мартиновська у шоу “33 запитання” на “Люкс ФМ” розповіла побутові секрети Ектора Хіменес – Браво. А також зізналася на що вона витрачає 3 тисячі доларів на місяць. І, звісно ж, розповіла що обов’язково у неї має бути у холодильнику і за що вона ненавидить свою професію.

“Найбільше, що мене дратує у моїй професії, це коли я йду з роботи на якусь зустріч, а від мене пахне фритюром або пиріжками. У мене дуже чутливий ніс і я дуже люблю глибокі аромати. Тому на тлі цього дуже бісить коли я пахну якимось жирком. А ще мені не подобається, що у мене постійно обпечені та порізані руки. Хочеш втягти якісь прикраси на пальці або ще кудись, а їх потрібно ховати, бо вони покоцані. Ще важко постійно доглядати, щоб був манікюр, тому що руки постійно у воді”, – розповідає Ольга Мартиновська.

Не дивлячись на те, що зараз важкі часи витрачати грошей всеодно доводиться багато. Шеф-кухар відверто зізнається, що на місяць їй потрібно 3 тисячі доларів і при цьому вона зовсім не шикує.

“На місяць я витрачаю три тисячі доларів. З них дві тисячі це дитина. Якщо ти працюєш, то маєш наймати бебі-ситера, а далі: теніс, плавання, ролики, англійська, французька мови, плюс якісь розваги та іграшки. А ще оренда квартири. Себе я особливо нічим не балую: бренди якісь не ношу і по ресторанах себе не вожу. Спорту у моєму житті стало набагато менше – після роботи ввечері сил вистачає тільки на душ”, – скаржиться Мартиновська.

Кожного місяця я витрачакю на дитину дві тисячі доларів

Кожного місяця я витрачаю на дитину дві тисячі доларів

Якихось екзотичних страв відома кухар вдома собі майже не готує. Не дивлячись на те, що у неї на лівій руці є татуювання у вигляді артишоку, частіше вона готує собі білу морську рибу, а з ранку взагалі тільки склянка води та кава.  

“Постійно у моєму холодильнику має бути кисломолочний сир, молоко, яйця – це на млинці або сирнички для доньки. Також йогурт і авокадо – це ми любимо разом з Вірою. А ще, зима чи літо, але має бути огірочок. Ну і завжди якесь м’ясо – шматочок курятини або панчетта для карбонари”, – ділиться Ольга. 

Сама Мартиновська прибічниця середземноморської кухні, але коли відкриє врешті решт свій ресторан, але це буде не дуже дорогий заклад де все меню буде побудовано навколо її улюбленого шампанського та ігристих вин. До цього напою, в принципі, за її словами, підходять дуже багато страв. Хоча зараз на світовому ринку тренди задає Азія.

“Українська кухня має входити в десятку світових, але не буду кричати, що ми маємо бути на першому місці, тому що деякі нації та культури більше попрацювали та дали результатів. Для мене кухня номер один – середземноморська. Але, взагалі, кулінарним світом зараз править Азія”, – вважає шеф-кухар.

Ми не втрачаємо можливості десь помацати Ектора Браво

Ми не втрачаємо можливості десь помацати Ектора Хіменес – Браво

Що ж стосується її партнера по телезйомках Ектора Хіменес – Браво, то Ольга знає деякі його секрети. Але це не означає. що вони настільки близькі люди. Просто головний “МайстерШеф” любить сам повихвалятися деякими інтимними подробицями. 

“У нього дуже гарні трусики. Він зовсім не соромиться вихвалятися новою білизною. Навіть не стільки білизною, скільки накачаними сідницями. Якість і здоров’я його організму настільки підвищилися за останні декілька років, просто респект. Тому ми не втрачаємо можливості десь його помацати. Ну, він все це для цього і робив”, – посміхаючись каже Мартиновська. 

Ольга не приховує, що шкодує за тим, що розлучилася з чоловіком і навіть не спробувала врятувати свій шлюб. Вона навіть дивується тому, що серйозних причин для цього особливо й не було. Вона навіть з теплотою згадує, як він привітав її зі святом, коли вона знаходилася в іншому місті.

“Це був найдивніший подарунок який мені коли-небудь дарували. Мій чоловік подзвонив мені, щоб привітати з 8 березня і попросив мене сходити на базар і купити собі квіти саме такі, які подобаються йому. Гроші він тоді скинув на картку”, – згадує вона.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *