Єфросиніну принизили на телебаченні: Юрій Горбунов, бачте, головніший

Маша Єфросініна відверто поспілкувалася з популярним стендапером Миколою Зиряновим, котрий завдяки своїм різким жартам вважається одним з найзапекліших сексистів та порушником всіх норм толерантності. У своєму подкасті “Квиток на Марс” ведуча обговорила з ним такі теми, як не традиційна орієнтація дітей, толерантність та зайва вага. Також Маша та Микола згадали про свої минулі проблеми на телебаченні, а також вони розповіли, як скидали зайві кілограми.

Я достатньо багато працював на телебаченні, але все життя його ненавидів. Я все життя вважав, що 75 відсотків людей котрі там працюють за кадром це безталанні обісцяні нікчеми, які не мають право будувати шоу або висловлювати свою думку, яким ти маєш бути. Особливо це продюсери та ті, які редагують жарти. Люди, котрі пишуть сценарії до серіалів, це люди з найбільшими психологічними травмами. На всіх ланках телебачення дуже багато тих, хто любить задрочувати людей й робити правки заради правок”, – каже Микола Зирянов. 

Мені образливо було бути у

Мені образливо було бути у “Підйомі” лише шафою

В свою чергу Маша розповіла про прояви сексизму на телебаченні, коли їй заборонялося імпровізувати й її головним завданням було просто красиво посміхатися та демонструвати свої форми.

“Коли нас з Юрою Горбуновим затвердили на ролі ведучих ранкового шоу “Підйом” на Новому каналі продюсери мені сказали, що моє завдання менше говорити й бути яскравою та красивою й не лізти зі своїми текстами або імпровізаціями та не прикривати ведучого. Бо Юрій Горбунов головний модератор, ведучий й людина, котра все контролює. Це було дуже так принизливо бути шафою”, – згадує Маша.

Були часи, коли ми мало заробляли й їли тількі пельмені чи по 15 бутербродів

Були часи, коли ми мало заробляли й їли тількі пельмені чи по 15 бутербродів

Обидві зірки поділилися тим, як їхні найближчі люди сприймають їх зайву вагу. Для Миколи дружина стала взірцем й той почав займатися спортом. А чоловік Маши хотів би, щоб вона повернула ті пухкі форми, котрі в неї були за початку їхнього знайомства, але Єфросініна не хоче та бажає залишатися дуже худою.

“У стосунках я не просто набрав вагу, я полетів у космос. Ліза закохалася у мене, коли я був не те що стрункий, але у тілі, а потім став жирним. Ми не багато заробляли, тому харчувалися пельменями, варениками, п’ятнадцятьма бутербродами за раз. Але набирав тільки я, вона від природи худенька й не набирає нічого. Тому може їсти все. Мені вона ніяких зауважень не робила, тому це дійшло до того, що я почав важити 105 кілограмів, а для мене це дуже велика вага. Ліза все одно казала, що любить мене й таким, але погодилася, що потрібно щось скинути і я пішов до дієтолога. Після цього я трішечки схуд, але пройшов час і я знов набрав.

А в якийсь момент моя дівчина жорстко почала займатися спортом. Це при тому, що вона худа. Після цього у неї з’явилися м’язи й вона стала ще стрункішою. Після цього Ліза запропонували знайти парний спорт. Ми спробували разом грати у сквош. Це для мене стало прикладом. Якщо вона займається спортом, то мені стало дуже незручно серед друзів, що вона займається двома-трьома видами спорту, а я нічого не роблю. Відносини так й тримаються, що ви йдете один за одним та підштовхуєте й маєте спільні цілі. Розриви трапляються тоді, коли хтось відірвався дуже сильно вгору, а інший зупиняється. Тоді це вже прірва. Так я й вирішив, що буду займатися”, – згадує Зирянов. 

Коли Маша вперше схудла, шанувальники її розкритикували

Коли Маша вперше схудла, шанувальники її розкритикували

А от Машу за те, що вона схудла неодноразово критикували.

“Вперше я схудла, коли була ведучою “Підйому”. Після народження першої дитини я повернулася до ефіру дуже худою. Тоді в мене була найменша вага, котрої мені вдавалося досягнути. Але коли глядачі мене побачили отакою, на телеканал мішками почали приходити листи від глядачів, котрі критикували мене за те, що я схудла. А зараз мені прилітає від підписників, які звинувачують мене у тому, що я пропагую анорексію. По очах чоловіка я теж бачу, що він хоче, щоб я повернулася до тих форм. Але я не хочу. Це моє тіло й мені так подобається”, – каже Єфросініна.  

Маша Єфросініна виявилася не готовою до розмови про ймовірні орієнтації власних дітей

Маша Єфросініна виявилася не готовою до розмови про ймовірні орієнтації власних дітей

Поговорили зірки й на тему толерантності до ЛГБТ та взагалі різних нових проявах людей. Безпосередньо Маша каже, що їй важко зараз толерувати до всього. Вона ще нормально сприйме, якщо син колись скаже їй, що він гей. Але до інших речей, котрим толерує зараз нове покоління, вона поки не готова.

“Якщо так станеться, то я нормально сприйму. Гей – супер-норм. Головне, щоб діти були щасливі, бо я бачила дуже багато історій, коли через батьків чоловіки зливали своє життя у смітник. Одружувалися без кохання, а потім спали з чоловіками. Але якщо скаже, що він квір, тобто не визначився. Або виросте й скаже, що він за поліаморні стосунки й у нього одночасно п’ять партнерок та партнерів. Або донька скаже, що вона за вільні місячні. То я не дуже до цього готова. Тепер в умовах толерантності горизонти настільки розширені, що своїй дитині на все ти маєш сказати: “Все супер ок!”, – каже ведуча.    

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *