Психолог зрозумів значення нового татуювання Анджеліни Джолі: На волю з чистою совістю

49-річна Анджеліна продемонструвала своє нове татуювання, коли 16 червня 2024 року вийшла на червону доріжку 77-ї премії «Тоні». Зірка стрічки «Спокуса» відвідала захід із 15-річною дочкою Вів’єн. Вони працювали над новим мюзиклом «Аутсайдери», нагороду також вручала Анджеліна.

Акторка та її дочка були одягнені у вбрання одного відтінку. Сукня Джолі від Versace поєднувалася з м’якою шаллю. На грудях кінозірки було зображено маленького чорного горобця. Клінічний психолог, доктор філософії Джошуа Клапов, пояснив, що заява Анджеліни була «потужною».

«Повідомлення, яке ховається за татуюванням Анджеліни у вигляді птаха, пов’язане з підняттям тягаря. Це показує, що Анджеліна тепер вільна. Помістити простого птаха, що летить, на її груди – це досить потужно. Вона помістила м’який, легкий, вільний, ніжний символ на одне із найсильніших місць на тілі», – сказав Джошуа.

Одне із найсильніших місць на тілі. Фото: Getty Images

Одне із найсильніших місць на тілі. Фото: Getty Images

За його словами, тату привертає увагу до грудей Джолі, відповідає її стилю. Цей крок експерт вважає зрілим. Джошуа зазначив, що зірка перенесла серйозну операцію.

«Анджеліна розмістила тату прямо там, куди має бути звернений погляд, туди, де була подвійна мастектомія. Йдеться про жінку, якій видалили груди хірургічним шляхом. Вона могла б розмістити птаха у себе на плечі чи спині», – зазначив психолог.

Багато прихильників актриси згадали її статтю у New York Times у 2013 році. Вона написала тоді, що з профілактичною метою перенесла подвійну мастектомію. Анджеліна дізналася, що є носієм мутації гена BRCA1, що збільшує ризик розвитку раку молочної залози та яєчників. Її мама Маршелін Бертран померла від раку яєчників у 2007 році, коли їй було 56 років.

Анджеліна та Вів'єн на премії «Тоні». Фото: Getty Images

Анджеліна та Вів’єн на премії «Тоні». Фото: Getty Images

За словами Клапова, нове татуювання Анджеліни не стало шоком. На тілі Джолі вже 16 малюнків. До них відносяться татуювання з буддійськими завитками на її передпліччі, данина поваги Вінстону Черчіллю, а також тайські та буддійські символи на її спині. Акторка носить номери місць народження своїх шістьох дітей на лівій руці.

«Хоча татуювання має символічне значення, воно на те заслуговує. Джолі дебютувала з малюнком на червоній доріжці, і це був розумний піар-хід, але не шокуючий. Анджеліна – суперзірка, і нещодавно вона пережила події, що змінили її життя. Це татуювання відповідає їй, її життєвому досвіду, її здоров’ю, кар’єрі та її ставленню до тату. Пам’ятайте, ці нагороди також стали для неї новою подією», – наводить слова Джошуа The Sun.

Розумний піар-хід. Фото: Getty Images

Розумний піар-хід. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *