У подружки Тімоті Шаламе здулися груди: черга може дійти і до сідниць

Тренд на природність вже кілька років залишається одним із головних у світовому шоубізнесі. Багаті та знамениті (більшість з них) більше не соромляться показати себе зі зморшками, не зафарбовують сиве волосся, перестали надувати губи та інші частини тіла до непристойних розмірів. Винятком не стала і 26-річна Кайлі Дженнер.

Кайлі Дженнер захопилася зміною зовнішності ще до повноліття: Кайлі колола ін’єкції ботоксу в чоло, філери в губи та вилиці. Дженнер також зробила бразильську підтяжку сідниць та вставила силіконові імпланти у груди у віці 19 років. На думку пластичних хірургів, Кайлі неодноразово робила ліпосакції в області живота та боків, а також пересадку жиру із проблемних зон у сідниці.

Захопилася зміною зовнішності

Захопилася зміною зовнішності

Проте останнім часом Кайлі Дженнер активно позбавляється результатів хірургічних втручань і повертає свою природну, натуральну зовнішність. Під час другої вагітності у 2022-му знаменитість розповіла про те, що відчуває потребу позбутися філерів на обличчі. Під час вагітності Кайлі припинила збільшувати губи, а вже після того, як народила сина, повністю відмовилася від ін’єкцій.

Кайлі Дженнер раніше

Кайлі Дженнер раніше

У 2023 році Дженнер відверто розповіла про свою операцію зі збільшення грудей. Вона зізналася, що пошкодувала про серйозну процедуру у такому юному віці.

«Те, що я зробила собі груди, коли мені було 19 років, і завагітніла незабаром, явно не плануючи цього, викликає в мене жаль. Я ніколи не відчувала невпевненості у собі. Взагалі я завжди була дуже впевнена в собі й любила своє тіло. Я просто розважалася».

Кайлі Дженнер зараз

Кайлі Дженнер зараз

Нещодавно Кайлі Дженнер з’явилася на одній із вечірок у Лос-Анджелесі. Прихильники звернули увагу на те, що груди знаменитість стали значно меншими, ніж були. На їхню думку, бізнесвумен таємно видалила грудні імпланти.

«Цікаво. Це єдиний раз, коли я справді повірив, що, можливо, одна із сестер щось видалила. Якщо вона це зробила, це добре для неї»;
«100 відсотків. Вони здуті»;
«Добре, що вона не зробила із цієї процедури шоу. Кайлі виросла найадекватнішою»;
«Це все вплив Тімоті Шаламе».

Вплив Тімоті Шаламе

Вплив Тімоті Шаламе

Справді, роман з Тімоті Шаламе вплинув на Кайлі, яка найчастіше перебувала у публічних стосунках з реперами чи спортсменами. Дівчина звикла до того, що її коханих називали негідними такої жінки, як вона. Тепер же Дженнер вперше зіткнулася з тим, що її вважають недостойною її хлопця, Тімоті Шаламе: багато прихильників актора впевнені, що Кайлі недостатньо розумна і надто далека від світу кінематографа.

Роман із актором пішов на користь

Роман із актором пішов на користь

При цьому пару вважають гармонійною та красивою. Більшість фанатів зауважують, що у відносинах з Тімоті Кайлі почала орієнтуватися на натуральність і почала мати набагато кращий вигляд.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *