У мене зникають речі: Джулія Робертс поскаржилася на 19-річну дочку Хейзел

Нещодавно Джулія Робертс з’явилася на вечірці Chopard – зірка є амбасадоркою цього ювелірного бренду. Захід пройшов у знаменитому Chateau Marmont у Західному Голлівуді. Джулія мала неймовірно молодий вигляд у контрастному образі. Вона одягла білу блузку з глибоким v-подібним вирізом у зоні декольте та багатошарову чорну спідницю міді з широким поясом, що підкреслив її тонку талію.

Аутфіт доповнили чорні човники на шпильці. Робертс зробили гламурний вечірній макіяж і таку саму зачіску. З прикрас актриса вибрала розкішне кольє зі смарагдами Insofu вагою 6225 каратів, а також відповідне кільце з великим каменем.

Джулія Робертс

Джулія Робертс

Зірка культової мелодрами «Красуня» з Річардом Гіром зізналася, що її любов до ювелірних прикрас була натхненна однією з найвідоміших королів стилю Голлівуду Елізабет Тейлор.

«Я думаю що всі, хто коли-небудь вперше зустрічав Елізабет Тейлор, мимоволі вигукували: “Вау, це чудово!”. Звичайно, ви можете оцінити майстерність виконання і просто блиск цього. Це так чарівно», – повідомила Джулія.

Це так чарівно

Це так чарівно

Володарка премії «Оскар» одружена з кінооператором Деніелом Модером. У подружжя троє дітей – 19-річні двійнята – дочка Хейзел та син Фіннеас, а також 16-річний син Генрі. Сім’я живе на кілька будинків – актриса має розкішний пентхаус на Манхеттені в Нью-Йорку, ранчо на Тахо і маєток в Малібу штату Каліфорнія.

Джулія Робертс із чоловіком

Джулія Робертс із чоловіком

Робертс ретельно оберігає рідних від уваги громадськості. Під час останнього виходу у світ вона зробила поодинокі заяви про доньку.

«Хейзел зараз навчається в коледжі, вона теж має свій стиль в прикрасах. Вона більш богемна у своїй естетиці», – повідомила одна з найоплачуваніших зірок Голлівуду.

При цьому артистка заявила, що дівчині подобаються багато її нарядів, і вона частенько знаходить щось для себе в її гардеробі.

«Вона робить набіги на мамину шафу! Так, вона це може!» – цитує Extra актрису.

Хейзел Модер

Хейзел Модер

Джулія та її чоловік разом понад 20 років. Зірка зізналася, що секрет їхнього міцного шлюбу полягає в тому, що вони періодично влаштовують романтичні побачення. Так, вона пояснила, що скористається цим прекрасним вечором, щоб побути наодинці з Денні.

«Мій чоловік щойно закінчив перегляд фільму, ми сядемо в машину і поїдемо додому разом, тож це буде здорово», – додала Робертс.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *