У Кейт Міддлтон діагностували рак: принцеса розпочала курс хімієтерапії

У Кейт Міддлтон діагностували рак, і вона проходить курс хімієтерапії, повідомила вона у відеозверненні, опублікованому через два місяці після того, як перенесла операцію на черевній порожнині. Тип раку не розголошується. Наприкінці лютого вона розпочала хімієтерапію, і ця заява була зроблена у зв’язку з тим, що її тесть, король Чарльз, також проходить курс лікування від раку.

«Це, звичайно, стало величезним шоком, і ми з Вільямом робимо все можливе, щоб обробити та розв’язати цю проблему в приватному порядку заради нашої молодої родини, – сказала 42-річна Кейт. – Як ви можете собі уявити, це зайняло певний час. Мені потрібен час, щоб оговтатися від серйозної операції та розпочати лікування».

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

За словами Кейт, рак був виявлений у післяопераційних тестах після операції на черевній порожнині у середині січня.

Кейт описала це як «серйозну операцію на черевній порожнині» і сказала у своєму відео: «На той час вважалося, що мій стан не є раковим».

Вважалося, що стан принцеси не є раковим

Вважалося, що стан принцеси не є раковим

Тип операції, що вона перенесла, не розголошується.

«Операція пройшла вдало, – сказала Кейт. – Проте аналізи після операції показали наявність раку. Тому моя медична команда порадила мені пройти курс профілактичної хімієтерапії й зараз я перебуваю на ранній стадії цього лікування».

Аналізи показали наявність раку

Аналізи показали наявність раку

Під час операції Кейт у Кенсінгтонському палаці заявили, що її стан не раковий. З того часу палац надав мало інформації про її стан.

«Нам знадобився час, щоб пояснити все Джорджу, Шарлотті та Луї так, як їм зручно, і запевнити їх, що зі мною все буде добре, – сказала Кейт. – Як я вже сказала їм, я здорова і сильнішаю з кожним днем, зосереджуючись на тому, що допоможе мені зцілитися: у моєму розумі, тілі й дусі».

Кейт і Вільям з Джорджем, Шарлоттою та Луї

Кейт і Вільям з Джорджем, Шарлоттою та Луї

Кейт сказала, що присутність поряд з нею її чоловіка Вільяма, принца Уельського, «є відмінним джерелом втіхи та впевненості».

«Ми сподіваємося, що ви зрозумієте, що нам як сім’ї зараз потрібно трохи часу, простору та усамітнення, поки я завершую лікування. Моя робота завжди приносила мені глибоке почуття радості, і я з нетерпінням чекаю на можливість повернутися, коли зможу. Але зараз я маю зосередитися на повному одужанні, – сказала Кейт. – Я також думаю про всіх тих, на чиє життя вплинув рак. Усі, хто зіткнувся з цим захворюванням, будь ласка, не втрачайте віри та надії. Ви не самотні».

Вільям – джерело впевненості

Вільям – джерело впевненості

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *