У Джерарда Батлера роман з найкращою моделлю Sports Illustrated, яка молодша за нього на 25 років

Нещодавно 54-річний шотландський актор Джерард Батлер був помічений у компанії 29-річної зірки видання Sports Illustrated Пенні Лейн. Пара насолоджувалася прогулянкою лондонським парком Прімроуз-Хілл. А згодом, увечері, закоханих помітили в одному з місцевих пабів, як повідомляє видання The Sun. Актор та модель випивали та спілкувалися на вулиці.

У 2024 році Лейн була визнана найкращою моделлю Sports Illustrated. Згідно з портфоліо, Пенні прийшла в модельний бізнес у віці 16 років і відразу зіткнулася з тиском індустрії, яка змушувала її знущатися з власного тіла.

Актор та модель на прогулянці. Фото: Eroteme

Актор та модель на прогулянці. Фото: Eroteme

29-річна дівчина захотіла приділити пріоритетну увагу своєму психічному та фізичному здоров’ю. Вона навчалася на holistic health coach – фахівця, який використовує інтегративний підхід до харчування та способу життя для покращення здоров’я клієнтів. Поза роботою Пенні любить активний відпочинок на свіжому повітрі та екстремальні види спорту, такі як водіння гоночного автомобіля та плавання. Вона також працює актрисою – зіграла невелику роль у франшизі «Ліга справедливості».

Пенні Лейн. Фото: Instagram/pennylaneisthename

Пенні Лейн. Фото: Instagram/pennylaneisthename

До Пенні у Джерарда були дев’ятирічні стосунки з інвестором у нерухомість та дизайнером інтер’єрів Морган Браун. Пара то сходилася, то розлучалася кілька років. Вперше вони з’явилися разом у 2014 році. Фанати помітили їх на побаченні на пляжі у Малібу. Батлер та Браун припинили свій роман у березні 2021 року.

«Я пережив розставання під час коронавірусу, тому втратив кохану людину по-іншому, і це було дуже важко, набагато важче, ніж я думав», – зазначив Батлер.

Джерард Батлер. Фото: Getty Images

Джерард Батлер. Фото: Getty Images

Джерард раніше зустрічався з румунською моделлю Мадаліною Генеа, Бренді Гленвілл з TRHOBH та своєю партнеркою по фільму «Мисливець за головами» Дженніфер Еністон. На думку кіноманів, сексуальна хімія між артистами помітна у картині, і вони справді поділяють деякі інтимні моменти на екрані.

Батлер та Еністон. Фото: Getty Images

Батлер та Еністон. Фото: Getty Images

Ходили чутки, що дві зірки були на побаченні за кадром під час зйомок фільму, причому джерело стверджувало, що вони цілувалися між сценами та проводили вільний час у трейлері Дженніфер. Водночас Джерард наполягав, що вони були просто друзями, повідомляє Daily Mail.

Він також деякий час зустрічався з Джессікою Біл після знайомства з нею на зйомках свого фільму «Чоловік нарозхват». У 2012 році актор сказав Radaronline, що «вона втекла».

Джессіка Біл. Фото: Getty Images

Джессіка Біл. Фото: Getty Images  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *