У Брітні Спірс зникли фамільні коштовності: Навіть дитячий хрестик, який я носила з чотирьох років

42-річна Брітні Спірс вийшла на зв’язок із підписниками, щоб повідомити, що її обікрали. Співачка показала читачам свого блогу порожні коробки, в яких колись зберігалися її дорогі дрібнички, включаючи родинні коштовності, наприклад, хрест, який майбутня співачка носила з дитинства. Попри те, що Брітні обійшла стороною подробиці інциденту, вона зізналася, що дуже «налякана».

«Дивіться, я вам покажу, що всі мої прикраси були вкрадені. Мені страшно все пропало, всі мої прикраси зникли. І мені зараз важко купити нові, бо боюся, що вони теж пропадуть. Пропав і мій дитячий хрестик, який я носила з чотирьох років, він був такий витончений», – поскаржилася Спірс.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Вона не стала розповідати, як саме сталася крадіжка. Спірс зізналася, що після цього прийняла рішення купувати лише дешеві прикраси.

Важко сказати, як слід реагувати на такі новини, які, до того ж поширює Брітні Спірс. Тому що в наступному пості співачка зізналася, що хоче проколоти язик, щоб вставити кільце.

Кільце в язику як фінальний штрих. Фото: Getty Images

Кільце в язику як фінальний штрих. Фото: Getty Images

Але й не це найсумніше. Незадовго до відео, на якому Брітні продемонструвала порожні коробки з-під прикрас, вона досить плутано та невиразно розповіла про свій психологічний стан.

«Я постійно почуваюся трохи втомленою, ніби хочу спати, і все як у тумані… Тому я почала пити каву, це трохи допомагає, але не дуже. Я зрозуміла, що мені дійсно подобається Burger King, хоча я ненавиділа його, коли була молодша. Зараз мені найбільше подобається наводити порядок у ящиках столу… Я купила трафарети для створення візерунків та акцентів на стінах і намалювала на стіні у своїй кімнаті справді класне тропічне дерево з пташкою у гнізді. Ще зараз я читаю 219 сторінку своєї книги, і в мене на кухні з’явився новий шеф-кухар. Я боюся зовнішнього світу, бо, не дай боже, раптом зламаю ногу і хтось викличе швидку, тому я рідко виходжу надвір. І так, мені за 40, але я досі колекціоную Hello Kitty і сплю з плюшевим ведмедиком. Нещодавно я вперше спробувала чипси зі смаком барбекю і мені сподобалося!».

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *