Те, що роблять ТЦК-шники – це неправильно: зірка Голосу країни розповів, як викрали його звукорежисера

Нещодавно, а саме 18 травня, набув чинності новий закон про мобілізацію в Україні. Упродовж двох місяців чоловіки віком від 18 до 60 років, а також жінки переважно медичних спеціальностей мають оновити свої актуальні дані. Втім, ще до нового законопроєкту в мережі активно обговорювали чимало конфліктних ситуацій між представниками ТЦК та пересічнимиукраїнцями.

Особисто з подібним зіштовхнувся учасник 11-го сезону шоу “Голос країни” Нікіта Леонтьєв, більш відомий завдяки псевдоніму ENLEO. Зірковий уродженець тимчасово окупованого Маріуполя відверто розповів шокуючу історію, яка сталась з ним та командою. Про це Інформатор-Україна дізнався у програмі Stories з Дар’єю Божко на YouTube-каналі Ukraine World News.

“Те, що роблять ТЦК-шники – це неправильно. По-перше, в нас була історія, ми починали тур, перший концерт в Чернівцях. Ми заїжджаємо в Чернівецьку область і зупиняють машину, кажуть виходити. Ми виходимо, вони перевіряють наші документи й ми думаємо, що зараз поїдемо далі, бо це просто блокпост. А тут забирають нашого звукорежисера, ведуть в машину, саджають, та кудись відвозять”, – зізнався артист.

Команда ENLEO була в шоці від того, що відбувалось. Вони не могли зрозуміти дії працівників ТЦК. Артист впевнений – це було викрадення.

“Ми кажемо, стоп, це викрадення людини. Куди вони поїхали? Нам поліцейський пояснив, що 60 км звідси їдемо, біля кордону з Молдовою. Ми поїхали за ним. І була дуже страшна ситуація. Ми забрали нашого звукорежисера, це було незаконно. Коли ми пригрозили, що викличемо поліцію. Але скільки таких випадків сталось, коли людина просто підписувала документи, не знаючи, що її обманюють та викрадають. Це неправильно”.

Співак Enleo. Фото: Instagram/enleomusic

Співак Enleo. Фото: Instagram/enleomusic

У цьому ж випуску, до речі, мобілізацію в Україні прокоментував і колишній чоловік співачки Анни Трінчер, бізнесмен, блогер Олександр Волошин.

“Відбувається та історія, що ділять людей на три касти: ті, хто залишився тут (а країні. – Ред.) і працює на звичайних роботах; ті, хто залишився тут і має гроші. Річ у тому, що їх прирівнюють до тих, хто виїхав та має гроші. І ті, хто виїхав за кордон, звичайні люди. І все це поділено, влада нічого не намагається з цим зробити”.

Волошин також був відвертим, і прямо сказав на камеру, що історія з ТЦК, на його думку, неправильно подана.

“Повністю про**бана історія з тим, щоб заохочувати людей йти воювати, а не примушувати. Коли ти змушуєш – люди не хочуть цього робити. Тобі коли кажуть – зроби, ти скажеш – не хочу. А коли тобі продадуть ідею – тому ти захочеш. Це працює як в Америці. А у нас, на жаль…”, – підсумував Волошин.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *