Взяла найкраще від найкращих: донька Моніки Беллуччі та Венсана Касселя затьмарила всіх на показі мод – фото

Висхідна зірка fashion-індустрії Дева Кассель – одна з небагатьох дочок знаменитих людей, яких публіка зустрічає прихильно і вважає їхні успіхи заслуженими. Деву вже називають новою іконою італійської моди. Старша дочка Моніки Беллуччі та Венсана Касселя поповнила список гостей на показі Christian Dior під час Тижня моди у Парижі.

Дівчина обрала привабливу сукню максі з довгими рукавами з атласу насиченого синього кольору із золотим і срібним принтом у вигляді птахів і квітів на спідниці. Вона розстебнула кілька ґудзиків на ліфі й не стала зав’язувати в бант комір-краватку, зберігши при цьому скромність. Тонкий ремінець наголосив на точеній талії представниці зіркового сімейства. Компанію вбранню склали чорні туфлі еспадрильї на танкетці. Деві зробили макіяж із димчастими тінями, підкрученими віями та помадою насиченого винного відтінку. Її довге темне волосся заплели у дві кіски.

Яскрава представниця зіркового сімейства. Фото: Getty Images

Яскрава представниця зіркового сімейства. Фото: Getty Images

Дочці Моніки Беллуччі не довелося рекламувати бюджетні марки, оскільки зв’язки мами, побудовані за багаторічну блискучу кар’єру у світі моди, одразу забезпечили її великими контрактами з провідними брендами. Цього разу вона знову продемонструвала важкий люкс при виборі прикрас. Дівчина одягла сережки-петлі з білого золота з діамантами, знамените кольє-цвях і кільце від Cartier. Беллуччі довгі роки співпрацює з брендом і радо ділиться своїми можливостями зі спадкоємицею.

Важкий люкс. Фото: Getty Images

Важкий люкс. Фото: Getty Images

Дева запевнила, що вдячна батькам за виховання – вони навчили її завжди дивитися вперед, вміти захищати себе, справлятися з несподіваними ситуаціями й при цьому жити за власними правилами, виявляючи добро та повагу до оточуючих.

Моніка Беллуччі. Фото: Getty Images

Моніка Беллуччі. Фото: Getty Images

Дочка італійки та француза робить успіхи не лише у fashion-індустрії, вона вже пішла стопами батьків у кінематографі. У 2023 році Дева дебютувала як акторка в інди-фільмі «Прекрасне літо». Зараз вона знімається в серіалі Netflix «Леопард», заснованому на однойменному класичному романі Джузеппе Томазі ді Лампедуза.

Представниці творчої династії дісталася головна роль – Анжеліки Седара, молодої жінки із середнього класу. Її героїня стає каталізатором потрясінь у шестисерійній епопеї, дія якої розгортається на тлі соціальної революції на Сицилії 1860-х років.

Венсан Кассель із подругою Нарою Баптістою. Фото: Getty Images

Венсан Кассель із подругою Нарою Баптістою. Фото: Getty Images

Моніка Беллуччі та Венсан Кассель розлучилися у 2013-му після 14 років шлюбу. Крім Деви вони мають 13-річну доньку Леоні.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *