Різниця у віці, 16 років, і потім що скажуть люди: Булітко з Дизель Шоу трохи побоювалася цих стосунків

Наприкінці восени минулого року акторка “Дизель Шоу”, шоувумен Вікторія Булітко та саундпродюсер, звукорежисер Кирило Попович (також працює в “Дизель Шоу”) презентували новий музичний проєкт – дует METELyK. За цей нетривалий проміжок часу артисти не тільки випустили два кліпи на свої пісні (“Ніч”, “Лютий”), але й заручилися (в день народження Булітки, в січні). Тепер в зіркової парочки реліз нового динамічного треку “Ти чому на мене дивишся?” та відео на нього.

Вікторія впевнена – справжні хіти пишуться швидко та інтуїтивно під образним керівництвом музи. Так було і з цією піснею. Того дня Попович грав на гітарі, а Булітко робила мейкап. Вона запита в обранця: “Ти чому на мене дивишся?”. На що Кирило відповів: “Я дивлюсь, бо любуюся”. Так і народився мотив та головні слова в пісні. За словами Вікторії, ця пісня про любов, почуття та сміливість пірнути у стосунки. Про це Інформатор-Україна дізнався від менеджменту артистки.

“Ця пісня про перші моменти кохання, коли ми відчуваємо ці метелики в животі. Якщо ти не відчував цього пурхання всередині себе, то це означає, що ти не закохувався. Цією піснею ми хотіли передати моменти, коли червонієш від погляду, ніяковієш при зустрічі, коли твої долоньки потіють від питань та відповідей. Ось цей стан закоханості”, – прокоментувала прем’єру Вікторія.

З нагоди прем’єри Булітко відверто розповіла про стосунки з нареченим. Виявляється, вона певний час сумнівалась, чи слід їй починати щось серйозне з Поповичем. Основною причиною стала різниці у віці. Вікторія старша за Кирила на 16 років.

“Я в ці стосунки трохи побоювалась йти спочатку. Вони бурхливо, пристрасно звалились на мене, ніби водоспад. Таких емоцій я не відчувала. Але різниця у віці, 16 років, і потім що скажуть люди, як будуть дивитися – через це я дуже сильно хвилювалась. Але зараз розумію – якби я не пішла на зустріч цим емоціям і стосункам, то не відчувала того, що відчуваю й досі. То ж основний меседж пісні – кохайтеся, йдіть з головою і не бійтеся”, – відверто зізналась Вікторія Булітко.

Артисти розсекретили різницю у віці

Артисти розсекретили різницю у віці

Щодо кліпу на пісню “Ти чому на мене дивишся?”, то дует METELyK продовжує слідувати своїй позиції – знімати креативно, цікаво, але без витрачання великих грошей. Булітко та Попович впевнені – під час повномасштабної війни це не зовсім на часі.

Оператором та режисером монтажу виступив Дмитро Голішевський. Він працював і над дебютним кліпом “Ніч”. Також допомагала подруга музикантів, акторка “Дизель Шоу” Яна Глущенко. Знімали в одній з київських студій. В кадрі – щирі емоції, погляди одне на одного та імпровізація.

“Тобто, режисери – всі ми, бо на ходу все придумували в студії та вирішували, як краще. Все було легко зроблено. А на передодні ми з Кирилом сиділи і розуміли, що треба зняти відео, приємне зробити для нашого слухача. Але так, щоб це було просто і закохано. Ми прийшли до студії, встали напроти одне одного, між нами мікрофон. Тобто все, як відбувається, в принципі, в житті. Ми дивимося одне на одного та співаємо “Ти чому на мене дивишся”, – розповіла Булітко.

За словами учасників дуету METELyK, вони вже записали з десяток композицій, які можна буде почути вже згодом. Також на українців чекають нові відео від романтичного дуету. Вікторія та Кирило не бояться розповідати про свої почуття одне до одного. Бо кохання не має меж.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *