Возз’єднання Spice Girls та зіркові гості. Як Вікторія Бекхем святкувала 50-річчя

Поширити Джерело:  The New York Times

Вікторія Бекхем, відома як Posh Spice з культової групи Spice Girls, нещодавно відзначила свій 50-річний ювілей з розмахом. Незважаючи на травму ноги, отриману в спортзалі, зірка чудово відсвяткувала.

Як Вікторія Бекхем відсвяткувала 50-річний ювілей  

Вечірка відбулася в ексклюзивному лондонському клубі Oswald's, де зібралися близько 100 гостей, серед яких були зірки світового рівня. 

Ось деякі з найцікавіших моментів вечора: 

Серед гостей були Том Круз, Єва Лонгорія, Сальма Хайєк, Франсуа-Анрі Піно, Марк Ентоні, Гай Річі, Гордон Рамзі, а також всі чотири учасниці Spice Girls — Мелані Чізхолм, Мелані Браун, Емма Бантон та Джері Халлівел-Хорнер. 

Вікторія виблискувала в довгій прозорій сукні морського кольору від власного бренду, доповнивши образ туфлями на шпильках. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений FOSTYLEN (@fostylen)

Возз'єднання Spice Girls

Найбільшим сюрпризом вечора стало возз'єднання Spice Girls, які виконали один зі своїх хітів "Stop". Вікторія Бекхем та Spice Girls розірвали Інстаграм та вечірку, танцюючи під "Stop". 

48-річний Девід Бекхем виклав в Instagram 12-секундне відео, де його дружина Вікторія та інші Spice Girls співають і танцюють під їхній хіт 1997 року "Stop". Відео швидко стало вірусним, викликавши бурхливу реакцію як у гостей вечірки, так і в Інтернеті. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Victoria Beckham (@victoriabeckham)

"Я маю на увазі, давай", — підписав Бекхем відео, киваючи головою в такт музиці.

Поширити

Spice Girls не виступали разом публічно з Олімпійських ігор у Лондоні 2012 року. 

Вікторія Бекхем потім опублікувала те ж саме відео у себе на сторінці, написавши: "Найкраща ніч! З Днем народження мене! Я вас усіх так сильно люблю!"  

Поширити

Вікторію Бекхем сфотографували, коли вона покидала вечірку о 2:30 ночі в темних окулярах. Її чоловік Девід виніс її на руках до лімузина 

Источник: online.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *