Ексдружина Потапа про його російськомовні виступи: Права на авторство я не можу ніяк забрати

Цього місяця репер Потап відіграв п’ять концертів в клубах Німеччини та анонсував ще чотири. Організатори подавали його в афіші як “російське ретро”, після розголосу скандалу цей “титул” прибрали. Що цікаво, Олексій Потапенко (справжнє ім’я репера), співав не тільки свій сольний репертуар, але й, зокрема, російськомовні хіти дуету “Потап и Настя”, гуртів MOZGI та “Время и Стекло”, чи обурив багатьох представників українського шоу-бізнесу.

Колишня дружина Потапа, його бізнес-партнерка (були співвласниками лейблу Mozgi Entertainment) Ірина Горова прокоментувала виступ Потапа з хітами, які свого часу виконували її підопічні. З однією з них, Надею Дорофєєвою (ексучасниця гурту “Время и Стекло”) вона співпрацює й досі у власному лейблі Pomitni. Ірина зізналась – забороняти виконувати пісні Олексію вона не може. Відповідне відео з’явилось на “Люкс ФМ” в рамках проєкту “Тур зірками”.

“Він автор ста відсотків пісень бек-каталогу. І по закону я не маю права йому заборонити, тому і питань таких не було. Пісні, які він написав, він може їх виконувати. Єдине, що ми попросили, не використовувати в медіа рекламі обличчя артистів, які там не співають (маються на увазі, зокрема, Надя Дорофєєва, репер Позитив та інші. – Ред.). Тому це його право. Я співвласниця бек-каталогу і прав на музичну дистриб’юцію. Права на авторство я не можу ніяк забрати. І по закону, і відчужити це не нормально, я думаю”.

Ірина Горова та Олексій Потапенко

Ірина Горова та Олексій Потапенко

Ірина та Олексій були в шлюбі з 2000 по 2014 роки (хоча п’ять останніх не жили разом). У вересні їхньому єдиному спільному синові Андрію виповниться 16 років. Під час інтерв’ю він був поруч з мамою і на запитання Наталки Тур про стосунки з батьком відповів з гумором.

“Ви знаєте, у нас погіршилися стосунки, тому що у мене є волосся, а в нього не має. Він дивиться на моє волосся, і такий думає: “Ах ти, син, блін”. Ось тільки у цьому погіршилось. У всьому іншому – ні. У нас з ним гарні стосунки, не слухайте ЗМІ”, – розповів Андрій.

Репер Потап з сином Андрієм

Репер Потап з сином Андрієм

Горова зауважила, що Потапенко – прекрасний батько, який тримає зв’язок з сином та спілкується з ним, зокрема, на чоловічі теми. Щодо своїх взаємин з колишнім чоловіком, Ірина зауважила – вони тримають зв’язок.

“Як з ексчоловіком та експартнером ми можемо зідзвонюватися відносно Андрія. Ми нормально можемо поспілкуватися, але центр інтересів в нас звичайно вже не той, який був. Тому, звичайно, це рідко. Але ми не посварилися: в нього своє життя, в мене своє. Я вважаю, що люди, які кохали одне одного, які створювали щось спільне, потім коли хейтять, чи розходяться і стрілами одне в одного – це токсично, це ненормально. Можу сказати своє бачення, чи щось так, чи не так. Але це його життя, а в мене своє – я дивлюся в майбутнє. А дивитися в минуле – ну навіщо?”, – зізналась Горова.

За словами 46-річної продюсерки, зараз її серце вільне. Але якогось конкретного типажу чоловіка в неї не має. Єдине, наголошує Ірина, аби він був сильною людиною, яку вона б поважала та надихалась нею. Щодо Потапа, то з 2019 року він – офіційний чоловік співачки Насті Каменських. У пари поки що немає спільних дітей.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *