Вона монстр із розлучень: молодший брат принцеси Діани зруйнував свій шлюб

Чарльз Спенсер розлучається з дружиною Карен Спенсер після майже 13 років шлюбу. Дев’ятий граф Спенсер та молодший брат покійної принцеси Діани оголосив про розрив в інтерв’ю The Mail on Sunday. «Це неймовірно сумно, – поділився Чарльз, якому виповнилося 60 років. – Я хочу присвятити себе всім своїм дітям та онукам і бажаю Карен щастя у майбутньому».

Причину розлучення Спенсер не називав, але журналісти раніше неодноразово писали, що у подружжя зіпсувалися стосунки. Розлади у сім’ї ЗМІ пов’язували з публікацією мемуарів Спенсера, у яких він описав пережите у шкільні роки насильство. За даними видання, про майбутнє розлучення пара попередила співробітників Олторпа – сімейного маєтку Спенсерів у Нортгемптонширі, ще у березні 2024 року.

Чарльз Спенсер та його третя дружина Карен. Фото: Getty Images

Чарльз Спенсер та його третя дружина Карен. Фото: Getty Images

З Карен молодший брат покійної принцеси Діани познайомився на побаченні наосліп у ресторані Лос-Анджелеса. 18 червня 2011 року пара одружилася. Подружжя має спільну доньку – 12-річну Шарлотту Діану. Також у Спенсера є четверо дітей від першої дружини Вікторії Локвуд та двоє дітей від шлюбу з другою дружиною Керолайн Фрейд.

Чарльз Спенсер та Джейн Феллоуз – середня сестра принцеси Діани. Фото: Getty Images

Чарльз Спенсер та Джейн Феллоуз – середня сестра принцеси Діани. Фото: Getty Images

Повідомляється також, що після оголошення про розірвання свого третього шлюбу граф Спенсер найняв баронесу Белгравії Шеклтон, відомого адвоката зі шлюборозлучних процесів, щоб представляти його інтереси в суді. Фіона Шеклтон відома своєю блискучою професійною кар’єрою – за останні двадцять років жоден з адвокатів не зміг наблизитися до її позиції найуспішнішої адвокатки з розлучень.

Фіона Шеклтон. Фото: Getty Images

Фіона Шеклтон. Фото: Getty Images

Фіона брала участь у розлученні Чарльза, тодішнього принца Уельського, з Діаною у 1996 році. Також Фіона представляла інтереси Пола Маккартні, коли той розлучався з Хізер Міллз.

Колишня дружина ексбітла розраховувала отримати від нього 125 млн фунтів стерлінгів, проте завдяки Шеклтон Маккартні зміг заощадити сто мільйонів і в результаті виплатив Хізер лише 24,3 млн фунтів стерлінгів. Після оголошення цього рішення Хізер прямо в залі суду розлютилася і вилила на голову Шеклтон глечик води. Перед журналістами адвокат з’явилася з мокрим волоссям та широкою посмішкою.

Фіона Шеклтон та Пол Маккартні, 2008 рік. Фото: Getty Images

Фіона Шеклтон та Пол Маккартні, 2008 рік. Фото: Getty Images

Фіона блискуче провела битву з еміром Дубая шейхом Мохаммедом Бен Рашидом Аль-Мактумом, внаслідок чого той виплатив колишній дружині, принцесі Хайє, 554 млн фунтів стерлінгів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *