Він жінку зі свинею сплутав: переможця шоу МастерШеф засудили за його маніакальне бажання

Шеф-кухар Євген Клопотенко опинився в епіцентрі скандалу через одне зі своїх бажань. Багато хто порівняв його з маніакальністю. Переможець телевізійного шоу “МастерШеф” також розповів, що він працює з психологом.

Про це Інформатор-Україна дізнався в новому випуску проєкту “Є здорове питання” на YouTube-каналі “Факти ICTV”.

Ведуча Євгенія Овчиннікова згадала інтерв’ю Клопотенка, в яких він зазначав – йому подобаються психопати і маніяки. Що заперечувати 37-річний уродженець Києва не став. Овчиннікова зауважила – за словами психолога це не дуже хороший дзвіночок.

“Це правда, що вони говорять. Я кажу тобі, що я б взяв якусь дівчину, вкрав її і посадив у клітку. Дивився, годував її, дивився – це мрія. Просто це соціально-неприйнятно, я не буду цього робити. Але я щиро цього хочу. Це правда… Я бачив, як дівчина зробила нарізку. Мовляв, подивіться, він же психопат. Він же сказав, що когось хоче тримати у клітці, тут він хоче когось годувати, там хоче когось купити. Ну я написав: хочу платити гроші, аби хтось сидів у мене в клітці. Дівчина написала: “З чого ти взяв, що хтось не хоче? Давай мені три тисячі доларів, я буду сидіти у клітці” (сміється. – Ред.). Ну грубо кажучи”, – заявив Клопотенко.

Відомий шеф-кухар зауважив, що будь-хто може робити його психологічні розбори. Але він і сам може це зробити.

“Я займаюсь з психологом, аналізую свої дії. Мені подобається відчувати на межі. Мої улюблені книжки, це ж “Парфумер”, те що я останнє читав “Колекціонер”, – розповів Євген.

Шеф-кухар Євген Клопотенко. Фото: Instagram/klopotenko

Шеф-кухар Євген Клопотенко. Фото: Instagram/klopotenko

Не всі оцінили подібні відвертості шеф-кухаря, який працював над новим меню в українських школах. Своє обурення висловила письменниця Тамара Дуда. “Мені трошки не по собі від думки, що чоловік, який розробляє шкільне харчування для наших дітей, так сильно поплив мізками”, – написала вона у своєму Facebook. Не промовчали і інші користувачі соцмереж.

  • Що у нас за суспільство. Раз чоловіки отак абсолютно спокійно можуть озвучувати такі думки, не боючись осуду. Страшно жити.
  • Куди дивляться санітари?
  • Він жінку зі свинею сплутав. Якось так виглядає.
  • Кожна публічна людина хворіє на зіркову хворобу. У кожного свій перебіг та симптоми, а потім ще й бувають у когось ускладнення.

У своїх соцмережах Євген Клопотенко поки не прокоментував відгуки багатьох українців щодо його дивного бажання. Натомість деякі користувачі мережі зазначили: можливо шеф-кухар просто пожартував та епатує на цьому.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *