Він бачить у ній майбутню маму: Бредлі Купер хоче дитину від Джіджі Хадід

Поки одні вважають, що цей роман – класична піар-історія, інші не натішаться щастям Бредлі Купера та Джіджі Хадід, які ось уже понад пів року насолоджуються романтичними стосунками. До речі, зі звичайної інтрижки цей роман вже вочевидь переріс у щось більше. Актор навіть замислюється про спільне майбутнє, наприклад, про дитину.

Інсайдер, з яким вдалося поспілкуватися виданню Life&Style, повідомив, що Бредлі вже давно хоче другу дитину та Джіджі – ідеальна кандидатка на роль матері малюка.

«Цілком ясно, що його наміри дуже серйозні. Він бачить у ній майбутню матусю і постійно говорить про це», – поділилося джерело.

Спільний вихід актора та моделі. Фото: Getty Images

Спільний вихід актора та моделі. Фото: Getty Images

Мало того, стосунки Купера і Хадід вже зайшли настільки далеко, що кохані думають познайомити їхніх дочок. Крок досить серйозний: Бредлі та Джіджі не хочуть, щоб дівчатка зблизилися, а у разі розставання батьків їм би довелося відвикати одна від одної.

Співрозмовник порталу також розкрив, що на цей час стосунки актора та моделі більш ніж прекрасні. Вони не просто пара, вони ще й найкращі друзі.

«Вона терпить усі його метушливі вчинки, і через неї він навіть перетворився на наркомана реаліті-шоу. Вони люблять обійматися та дивитися разом усі свої улюблені шоу. Вона також змусила його розслабитися і стати більш відкритим, що є свого роду дивом, тому що раніше він мав час тільки на роботу», – додав інсайдер.

Вона терпить усі його метушливі вчинки. Фото: Getty Images

Вона терпить усі його метушливі вчинки. Фото: Getty Images

А весілля буде?

Зірки почали зустрічатись у жовтні 2023 року. Попри те, що вони досі офіційно не прокоментували свій роман, їхні спільні виходи кажуть самі за себе. Неодноразово пару помічали під час романтичних прогулянок та вечерь. Нещодавно фанати Купера запідозрили, що він визначився із серйозними намірами та вже готується оголосити про заручини з Хадід.

Це сталося після того, як в Мережі з’явилися знімки, які підтверджують, що актор уже фактично став членом сім’ї моделі. На фото Бредлі сидів разом із Джіджі в оточенні її близьких. Нагадаємо, що у дівчини досить велика родина. Крім рідних брата з сестрою Анвара і Белли, у Хадід є зведені родичі.

Купер фактично став членом сім'ї моделі

Купер фактично став членом сім’ї моделі

Цей знімок був зроблений у 29-й день народження моделі, і опублікований молодшою сестрою. Белла написала привітання в особистому блозі:

«З днем народження, моя принцеса, я тебе так люблю! Ти мене надихаєш і надаєш мені сили. Можливість спостерігати, як ти виховуєш маленького ангела, якого ти народила – це найкращий подарунок, який ти могла мені зробити. Ти – найкраща сестра та дочка. Я тебе обожнюю!».

Під «маленьким ангелом» зірка мала на увазі дочку Джіджі, яку вона народила від Зейна Маліка. Дівчинка теж була присутня на сімейній урочистості, хоч і не потрапила у кадр. Прихильники вважають, що якщо модель вже познайомила дитину з Купером, то вона точно впевнена у своєму виборі. Бредлі також давно представив кохану доньці Леї, яка з’явилася на світ у стосунках з Іриною Шейк.

Ірина Шейк ховає обличчя від вуличних фотографів. Фото: Getty Images

Ірина Шейк ховає обличчя від вуличних фотографів. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *