Брітні Спірс кидалася на колишнього чоловіка з сокирою

Колишній чоловік поп діви – єдина людина з її оточення, з якою вона жодного разу не потрапляла у страшні історії та не конфліктувала публічно. Мало того, Сем Асгарі навіть після розлучення висловлювався про Брітні Спірс виключно у позитивному ключі. Але джерела кажуть, що Асгарі має безліч приводів зганьбити честь зірки.

Нещодавно інсайдер проговорився, що скасування опікунства з боку Джеймі Спірса, навпаки, зіграло зі співачкою злий жарт: у неї загострилися проблеми із психікою. Це підтвердив інформатор In Touch, наголосивши, що після того, як Брітні стала вільною, життя Сема перетворилося на пекло. Останньою краплею, яка привела їх до розлучення, була моторошна сварка, під час якої зірка мало не вбила чоловіка.

«Під час одного із конфліктів вона накинулася на нього з сокирою. Інцидент стався, коли вона не вживала ліків. Розмова про відновлення опікунства безумовно несе сенс», – висловилося джерело.

Брітні Спірс – майстер бою на сокирах. Фото: Getty Images

Брітні Спірс – майстер бою на сокирах. Фото: Getty Images

Сем, додав він, досить м’яка людина: він не міг контролювати напади гніву Брітні. Після бійки Асгарі вирішив, що єдине правильне рішення – з’їхати з їхнього будинку в Лос-Анджелесі з метою безпеки.

Розмови про те, що у Брітні знову проблеми, почалися після того, як у неї стався нервовий зрив. Брітні та її коханий – колишній хатній робітник Пол Соліз – зупинилися в «Шато Мармон» у Лос-Анджелесі, де, мабуть, щось не поділили та вчинили бійку. Сама зірка це заперечує. Артистка звинуватила у події свою маму, з якою, за її словами, вона не розмовляла шість місяців.

Після інциденту у готелі

Після інциденту у готелі

Психічне здоров’я співачки

Немає сенсу заперечувати, що Брітні Спірс має серйозні проблеми зі здоров’ям. Як би прихильники не раділи з того, що співачка нарешті вибралася з-під опіки батька і живе вільним, щасливим життям, всі ознаки вказують на те, що за останні кілька років поп діві стало помітно гірше. На цей час ситуація настільки критична, що Брітні може завдати шкоди собі та близьким.

Ситуація із Брітні Спірс критична. Фото: Getty Images

Ситуація із Брітні Спірс критична. Фото: Getty Images

Декілька близьких до Брітні джерел запевнили, що відколи Спірс стала вільною, вона займається саморуйнуванням. Ніхто не контролював прийом ліків, необхідних для її нормального самопочуття. Також вона почала вживати алкоголь і всілякі психотропні речовини. Зараз у співачки трапляються різкі перепади настрою, спалахи гніву, які нерідко закінчуються проявом фізичного насильства. Деякі інсайдери кажуть, що спілкуватися з нею іноді неможливо, адже Брітні не здатна вести раціональну розмову.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *