Вікторії та Девіду Бекхемам доведеться піклуватися про кажанів: сім’я показала родзинку свого особняка

Модельєр Вікторія Бекхем та її чоловік Девід проводять більшу частину часу у своєму величезному будинку в Англії вартістю 15 мільйонів доларів. Нещодавно колишня «перчинка» з культового попгурту Spice Girls поділилася кадрами, які демонструють їхній сімейний відпочинок. Фанати одразу помітили, що на одному зображенні Девід сидів на пристані, що розташована біля крайки води, а вдалині виднівся прив’язаний до дерев’яного стовпа маленький білий гребний човен.

Вікторія також розмістила зображення свого сина Ромео, котрий позує з бабусею Сандрою, на тлі гладі води – Бекхемам належить ціле озеро, яке розташоване на території їхнього особняка.

«Час із сім’єю – це все, я вас усіх люблю!», – підписала пост Вікторія.

Ромео Бекхем із бабусею Сандрою

Ромео Бекхем із бабусею Сандрою

Мати Девіда Сандра поспішила прокоментувати фотографії взаємним зізнанням.

«Моє найщасливіше місце поряд із сім’єю!».

Девід і Вікторія, які одружилися в 1999 році, отримали дозвіл на створення озера площею чотири тисячі квадратних метрів на території їхнього будинку за умови, що вони посадять живоплоти та дерева для захисту місцевих птахів і будуть використовувати спеціальне освітлення для піклування про кажанів. Крім озера, заміський будинок пари, розташований недалеко від Чіппінг-Нортона, також може похвалитися городами, курником, відкритим басейном, вуликами, футбольним полем та будиночком на дереві.

Девід біля озера

Девід біля озера

Ніхто не стояв на ногах

17 квітня 2024 року Вікторії Бекхем виповнилося 50 років. Вікторія відсвяткувала ювілей у колі друзів у престижному лондонському клубі. На вечірці вона з’явилася в елегантній сукні, попри те, що її все ще турбувала нога – лікарі тоді тільки-но зняли гіпс. Багатодітна мама влаштувала раптовий перфоманс: вона заспівала та станцювала разом із партнерками по гурту.

Гіпс зняли, але нога не повністю відновилася. Фото: Getty Images

Гіпс зняли, але нога не повністю відновилася. Фото: Getty Images

Солістки Spice Girls возз’єдналися: Вікторія, Мел Бі, Мелані Сі, Емма Бантон та Джері Холлівелл виступили, як у старі добрі часи. Цей момент зняв на відео Девід Бекхем: чоловік винуватиці свята світився від щастя.

«Найкраща ніч у моєму житті! З днем народження мене», – лаконічно прокоментувала Вікторія.

Серед гостей вечора був і Том Круз. Актор викликав ажіотаж серед фотографів на вході до закладу. Один з них навіть упав, Том допоміг йому піднятися на ноги.

Том Круз допомагає фотографу стати на ноги. Фото: Getty Images

Том Круз допомагає фотографу стати на ноги. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *