Викрадення, згвалтування, депресія, лікування: після гнітючого мовчання співачка Даффі звернулася до світу

Британську співачку Даффі називали новою Емі Вайнгауз. Хоча сама артистка виявилася не готовою до слави, яка обрушилася на неї. Даффі страждала від психологічного тиску, від великих грошей, від всенародної популярності. Але у результаті все вийшло ще гірше: у 2019 році співачку викрали та протягом кількох днів ґвалтували. Після цього Даффі припинила музичну діяльність.

Але нещодавно Даффі перервала чотирирічне мовчання і повернулася до соціальних мереж. Вона опублікувала відео про секрет щастя.

«Колись ви зрозумієте, що щастя не пов’язане з вашою роботою, статусом або стосунками. Щастя не в тому, щоб слідувати стопами тих, хто був до тебе, бути схожим на інших. Настане день, коли ви зрозумієте, що щастя – у відкриттях, у надії, у здатності слухати своє серце і йти за ним, куди б воно не вирішило піти. Щастя завжди полягало в тому, щоб зрозуміти, як жити із самим собою, воно ніколи не було в руках інших. Справжнє щастя перебуває всередині тебе, зовнішні чинники не можуть на нього вплинути», – йдеться у посланні.

Справжнє щастя перебуває всередині

Справжнє щастя перебуває всередині

У підписі до відео Даффі передала привіт своїм прихильникам, помітивши, що цей ролик мотивує її серце і сподівалася, що у її підписників все добре.

«З великою любов’ю, ваша Даффі», – написала співачка.

Фанати дуже зраділи поверненню Даффі до соцмереж та написали їй безліч приємних коментарів.

«Ми любимо тебе! Ми сумуємо за тобою та твоїми піснями! Чекаємо на нові хіти!» – написали їй підписники.

Чекаємо на нові хіти

Чекаємо на нові хіти

Востаннє Даффі виходила на зв’язок у 2020 році. Тоді вона опублікувала чорно-білу обкладинку треку «River in the Sky» і розповіла, що перебуває в депресії відколи її викрали, побили й жорстоко зґвалтували. Ця жахлива історія сталася під час святкування дня народження співачки. У ресторані хтось підсипав їй у їжу заборонені речовини та відвіз до іншої країни. Злочинець ґвалтував її, бив і знущався.

«Я була під дією якихось речовин, тому не пам’ятаю, як летіла літаком, їхала в машині. Пам’ятаю лише біль та спроби залишатися у свідомості після того, як це сталося. Я міркувала про те, щоб спробувати втекти, коли він спав, але я не мала грошей, і я боялася, що злочинець викличе поліцію, яка зможе мене розшукати як зниклу безвісти», – написала вона.

Пізніше ґвалтівник відвіз співачку до неї додому до Лондона, де протягом місяця продовжував накачувати її препаратами, ґвалтувати та загрожувати смертю. Даффі не пам’ятає, що відбувалося весь цей страшний місяць, а також не каже, як їй вдалося врятуватися. Після звільнення з полону вона п’ять разів змінювала місце проживання, оскільки не почувалася у безпеці. Крім того, артистка боялася звертатися до поліції.

П'ять разів змінювала місце проживання

П’ять разів змінювала місце проживання

Нагадаємо, співачка Даффі стала популярною після виходу синглу «Mercy» у 2008 році. За альбом «Rockferry» співачка отримала премію «Ґреммі» у номінації «Поп альбом року», а також три статуетки Brit Awards.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *