Відома блогерка, яка працювала з ГУР, оголосила про заручини: Тепер знаю, що таке кохання

31-річна українська блогерка Ксюша Манекен, на яку лише в Instagram підписані понад 425 тисяч підписників, оголосила про заручини. Подруга багатьох знаменитостей українського шоу-бізнесу опублікувала зворушливе відео, на якому показала обручку та свого коханого з таких ракурсів, що неможливо ідентифікувати чоловіка. У ролику Ксюша лежить на білосніжному ліжку та дивиться в очі нареченому, він тримає її за руку та цілує.

Втім розсекретила свого обранця блогерка вже у сторіз. Манекен опублікувала інше відео, на якому молодий чоловік збирає меблі. Згідно з профілем у соцмережах, наречений Ксюші – Андрій, він займається будівництвом. На його сторінках в соцмережі переважно робочі фото та відео. Згадки про зіркову обраницю не має.

Обранець блогерки Даші Манекен

Обранець блогерки Ксюші Манекен

Щодо відео Манекен, то воно наробило галасу в мережі та набрало десятки тисяч лайків за лічені години. В коментарях блогерку привітали її зіркові друзі.

  • Яке гарне відео. Ксю, радію ппц! Будьте щасливими, котики, – співачка Анна Трінчер.
  • Будьте щасливі, – акторка Наталка Денисенко.
  • Юху, Ксю! Вітаю тебе! І його з тим, що ти тепер у нього є, – блогерка, колишня дружина Володимира Остапчука, Христина Горняк.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ксюша Манекен 🇺🇦 (@maneken007)

Що відомо про Ксюшу Манекен

Народилась в місті Кременчук (Полтавська область). Оксана Михайлівна Волощук – так насправді звуть блогерку. Після закінчення школи Манекен переїхала до столиці. Здобула вищу освіту в Київському національному університеті культури та мистецтв на факультеті дизайну та індустрії моди.

У 19 років у зв’язку з фінансовими проблемами Ксюша почала займатися ескортом. За словами блогерки, вона ніколи не вступала в статевий контакт з чоловіками за гроші, а лише “займалася супроводом” заможних чоловіків на світських заходах і вечірках. Серед клієнтів Ксюші були і арабські шейхи, і бізнесмени. У цій сфері Ксюша пропрацювала 4 роки і заробила 30 тисяч доларів.

Зараз вона активно займається розвитком свого блогу, фотографією, брендом одягу, а раніше – шлюбним агентством. У березні минулого року вона опублікувала фото відзнаки від ГУР “за сприяння воєнній розвідці України II ступеня”. Через це у соцмережах почалось активне обговорення цього кейсу. Манекен пізніше зізналася, що отримала нагороду в жовтні 2022 року, однак деталей не розкрила. Втім брутально відповіла хейтерам.

Реакція блогерки на хейт щодо отриманої відзнаки

Реакція блогерки на хейт щодо отриманої відзнаки

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *