Вичавив з мене всі соки: Анджеліна Джолі скаржиться, що через розлучення з Бредом Піттом втратила купу грошей

Володарка премії «Оскар» звинуватила 60-річного Бреда Пітта у «фінансовому виснаженні». Причиною цього став судовий позов з приводу виноробні, який триває з моменту їхнього розставання у 2016 році. Анджеліна стверджує, що колишній «висмоктує з неї кров», проте інсайдери мають іншу інформацію.

Анджеліна Джолі каже, що гроші на її банківських рахунках стрімко тануть, і наполягає: Бред Пітт вичавив із неї всі соки. Вона хоче якнайшвидше забути про минуле, щоб розпочати нове життя, але в адвокатів зірки «Бійцівського клубу» на це є свої аргументи.

Анджеліна Джолі,

Анджеліна Джолі,

Підраховано, що статки Джолі помітно зросли. Стосунки артистки з Піттом допомогли їй збагатитися на 100 мільйонів доларів. Ці гроші надійшли шляхом кредитів, аліментів, подарунків та мільйонів, які вона отримала від продажу своєї 50-відсоткової частки у власності, що є предметом суперечки – Шато Міраваль. Десять відсотків із цього – подарунки Пітта.

Колишній французький будинок пари, приголомшливий маєток площею 1200 акрів та виноградник, коштував 60 мільйонів доларів, коли вони купили його у 2008 році. Тепер, завдяки зусиллям та інвестиціям Пітта у бізнес, він коштує 164 мільйони доларів.

Бред Пітт

Бред Пітт

Джерела, близькі до Пітта, зазначають, що зірка фільму «Спокуса» мала достатньо коштів, щоб підписати нещодавню угоду по будинку 57 за Грейт-Джонс-стріт. Це унікальний простір на Манхеттені, який належав Енді Ворголу і раніше здавався в оренду за 60 тисяч доларів на місяць. Джолі підписала восьмирічний договір оренди на приміщення площею 6600 квадратних футів, яке використовуватиметься як магазин для просування її модного бренду Atelier Jolie.

«Джолі надзвичайно болісно захищатися від позову Пітта – який сам по собі є ще одним прикладом невпинних зусиль Пітта контролювати та фінансово виснажувати її. Особливо хибні звинувачення Пітта про причини краху угоди з Міравалем. Все це можна довести, тільки зробивши саме те, чого Джолі ніколи не хотіла робити: надати досліднику фактів причини провалу угоди з Міравалем, а саме вимогу Пітта про укладання угоди про нерозголошення, щоб приховати його історію фізичного та емоційного жорстокого поводження з Джолі та їхньою родиною », – йдеться у судових документах.

Виснажена Джолі

Виснажена Джолі

Інсайдери, близькі до Бреда, наполягають на протилежному. За їхніми словами, актор прагне підтримати матір своїх дітей. Він робить це попри те, як налаштована колишня дружина.

«Анджеліна каже, що Бред знекровлює її, але схоже, що вона хоче знекровити його. Схоже, що Бред не збирається зруйнувати свою колишню, він щосили намагається підтримати Енджі й допомогти їй фінансово, попри те, що вона така мстива», – наводить слова джерел Daily Mail.

Знекровлений Пітт

Знекровлений Пітт

Пітт звинуватив Джолі у порушенні договору купівлі-продажу, коли вона продала свої 50 відсотків акцій Chateau Miraval російському олігарху Юрію Шефлеру у 2021 році без згоди колишнього чоловіка. За словами Джолі, попередня пропозиція продати його Пітту за 54 мільйони доларів провалилася через його вимоги. Але друзі Бреда виступили на захист його як людини, яка була дуже щедрою у своїх стосунках з актрисою.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *