Успішний ребрендинг: Smoky Dogg – якісні товари для курців

Успішний ребрендинг: Smoky Dogg – якісні товари для курців
Успішний ребрендинг: Smoky Dogg – якісні товари для курців

Після успішного ребрендингу та оновлення лінійки продукції для курців відтепер доступний оновлений сайт інтернет-магазину Smoky Dogg. Він доступний поки що на старій адресі – imperiaua.com. Самокрутки – це один із найпопулярніших способів споживання тютюну. А виготовлення самокрутки – це процес, який вимагає вміння та уваги до деталей. Усі секрети знає Smoky Dogg.

Провідні бренди в галузі самокруток

Як спеціалізований інтернет-магазин, Smoky Dogg представляє продукцію популярних брендів SILVER STAR, GULIWER, KORONA, SMOKING, Gizeh, OCB, Dark Horse, Golden filter, Flarus, RAW, MASCOTTE, VAUEN, ZIPPO. Це найвідоміші бренди у бізнес-ніші самокруток та курильних аксесуарів, різноманітних товарів для курців. Тож, в інтернет-магазині “димлячого собаки” ви знайдете папір для самокруток на будь-який смак.

Справжня якість

Нещодавно представники Smoky Dogg і Trafica-Hurt PL відвідали найбільшу виставку в Європі InterTabac & InterSupply у Дортмунді. Результатом стали нові партнерські зв’язки та закріплення попередніх знайомств. А українські курці зможуть і надалі насолоджуватися справжніми та завжди якісними товарами для любителів самокруток.  

Smoky Dogg – платформа з довгостроковим планом розвитку 

Постійне оновлення лінійки продуктів, розширення товарних пропозицій, створення сучасних рівнів торгівлі – ось основні стратегічні орієнтири компанії на майбутнє. Поставки продукції Smoky Dogg здійснюються всіма найпопулярнішими в Україні логістичними компаніями.

Самокрутки Smoky Dogg

Магазинні сигарети інколи не радують ні смаком, ні ціною. Тому багато курців переходять на натуральний тютюн і навчаються крутити самокрутки або набивати гільзи. Скручування саморобних цигарок руками з паперу або набивання на машинці освоюються за кілька днів, а задоволення від куріння повторюється щоразу.

Smoky Dogg оцінять ті, хто перебуває в пошуку нових смаків

Курці також можуть підібрати додаткові аксесуари під індивідуальні потреби. Не зайвими будуть стильні портсигари – практичні та елегантні, ідеальні для кишені. Або ароматизовані капсули та карти, соуси для тютюну, завдяки яким процес куріння стає різноманітнішим та цікавим. Але водночас можна обійтися без спеціальних доповнень і отримувати приємні емоції від самого процесу куріння якісних сигарет.

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *