Юний герой Зоряних війн потрапив до психлікарні, бо бачить паралельні реальності

Американський актор Джейк Ллойд, який зіграв в 1999 році у фільмі “Зоряні війни. Епізод I: Прихована загроза”, потрапив до психіатричної лікарні з нервовим зривом. Мати Ллойда пояснила, що син з дитинства приймав препарати від біполярного розладу та казав, що “бачить паралельні реальності” та неіснуючих людей, а також чує голоси. Пізніше психіатри виявили в актора параноїдну шизофренію.

Ліза Ллойд поділилася в новому інтерв’ю, що Джейк, який зіграв маленького Енекіна Скайуокера та згодом перетворився на лиходія Дарта Вейдера, розпочав програму стаціонарного лікування після психотичного зриву в березні 2023 року, коли вона везла його додому з Макдональдса, пише Page Six. 

Ллойд зіграв Енакіна Скайуокера у фільмі 1999 року

Ллойд зіграв Енакіна Скайуокера у фільмі 1999 року “Епізод I: Прихована загроза”

“Він сказав, що хоче заглушити машину. І він вимкнув машину посередині трьох смуг, а ми були на середній смузі”, – згадувала Ліза. “Було багато криків. Інцидент викликав пробку, через яку інші водії зателефонували в службу 911. Приїхала поліція і поставила Джейку кілька питань. Він розмовляв із ними, але все це не мало сенсу. Це був лише словесний салат”.

Ознаки ментального розладу, за словами матері, у зірки виявилися і раніше: у старшій школі він почав говорити, що бачить інші реальності та не знає, в якій із них перебуває. Ліки від біполярного розладу не працювали, а стан Джейка погіршувався: він скаржився, що його переслідують незнайомці і люди з “чорними очима”, розмовляв з екраном телевізора.

У дитинстві Ллойд також озвучував Енакіна у кількох відеоіграх «Зоряні війни»

У дитинстві Ллойд також озвучував Енакіна у кількох відеоіграх “Зоряні війни”

Зрештою психіатри виявили у нього параноїдну шизофренію. Такий діагноз, за спогадами матері, остаточно підкосив стан юнака і занурив його в депресію. Наразі від нервового зриву він лікується вже десять місяців.

“Зараз йому краще, ніж я очікувала. Він трохи більше йде на контакт. І йому подобаються нові проекти “Зоряних війн”. Усі думають, що Джейк ненавидить “Зоряні війни”, а він їх любить”, – сказала жінка.

За словами його мами, він залишається шанувальником франшизи

За словами його мами, він залишається шанувальником франшизи

Ліза сказала, що тепер, коли Джейк знову проходить курс лікування та регулярно приймає ліки, він знову починає поводитися як “старий Джейк”. Мати запевнила фанатів, що її син зараз “набагато кращий”, додавши: “Ми всі любимо Джейка і хочемо бути поряд із ним. Я просто хочу, щоб він був щасливим”.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *