Тут фальшива попа: фанаты Єви Лонгорії і Дженніфер Лопес сперечаються через показушні фото

49-річна актриса Єва Лонгорія прилетіла до Франції. Вона зупинилася в одному із розкішних готелів Парижа. Потім зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки» опублікувала серію провокаційних знімків, зроблених на балконі.

Лонгорія постала у відвертому і водночас елегантному образі. Американська акторка мексиканського походження уклала темне волосся легкими хвилями. Вона зробила виразний макіяж з акцентом на сяйливий блиск для губ.

Виразний макіяж

Виразний макіяж

Єва одягла напівпрозоре довге плаття благородного темно-зеленого відтінку. Артистка доповнила образ широким коричневим поясом, який підкреслив її тонку талію. У руках вона тримала маленьку шкіряну сумочку кавового відтінку.

Лонгорія позувала, взявшись однією рукою за кам’яні бильця. Вона стала напівбоком, посміхаючись і демонструючи струнку фігуру і підтягнуті стегна. Тонка тканина сукні не приховувала спідню білизну актриси.

«Весна в місті кохання», – повідомила Єва.

Струнка фігура

Струнка фігура

Прихильники актриси обсипали її компліментами та стали порівнювати її з Дженніфер Лопес, яка славиться своїми пишними формами.

«Це Єва чи Джей Ло?»;
«Битва латиноамериканських фігур»;
«Єву легко переплутати з Лопес»;
«Яскрава ефектна красуня»;
«Провокаційно, але не вульгарно»;
«Сідниці, як у Дженніфер Лопес», – висловилися блогери.

Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес

Інші висловили припущення, що Єва відредагувала зображення.

«Тут додана фальшива попа, відфотошоплено»;
«Як у неї раптом виросла попа?», – дивувалися скептично налаштовані підписники.

У 2019 році Лонгорія народила свою першу дитину – сина на ім’я Сантьяго, від чоловіка-бізнесмена Хосе «Пепе» Бастона. Тоді вона заявила, що хоче швидко повернутися у форму після народження сина. Зірка заявила, що підготовка до Каннського кінофестивалю, де вона вперше побачила світ після вагітності, була для неї катуванням. Вона зізналася, що проводила виснажливі тренування з особистим тренером Ґрантом Робертсом протягом шести місяців. Крім Сантьяго, Єва є мачухою трьох дітей чоловіка – Наталії та близнюків Маріани та Хосе. Актриса познайомилася з чоловіком-мексиканцем через спільного друга ще у 2013 році, проте офіційно одружилися вони тільки через вісім років. 21 травня 2024 року пара відсвяткує третю річницю весілля.

Єва Лонгорія з чоловіком

Єва Лонгорія з чоловіком

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *