Я відчула свою сексуальність: Кім Кардаш’ян оголила Брук Шилдс – фото

Кім Кардаш’ян керує брендом спідньої білизни SKIMS. Бізнеследі періодично запрошує для зйомок зірок шоубізнесу. Акторка Брук Шилдс позувала для модної кампанії у 2022 році.

Зірка фільму «Блакитна лагуна» знялася у бежевому комплекті, продемонструвавши струнку фігуру та довгі ноги. Брук запевнила, що їй було зручно зніматися в білизні.

«Я була така щаслива, що в цьому віці хтось хотів бачити мене в чомусь, схожому на спідню білизну», – з гумором зазначила актриса.

Я була щаслива

Я була щаслива

Шилдс заявила, що з радістю прийняла запрошення Кардаш’ян.

«Я дуже пишалася тим, що Кім хотіла представляти жінок мого віку у спідній білизні. Я знала, що вони добре ставляться до мене і піклуватимуться про мене», – пояснила артистка.

Брук зазначила, що почувала себе яскравою та привабливою. Акторці підібрали образ, який їй дуже підійшов.

«Це був чудовий досвід, я відчула себе сексуальною», – зізналася Шилдс в ефірі з Енді Коеном.

Це був чудовий досвід

Це був чудовий досвід

Зірка раніше стверджувала, що все життя страждала через індустрію, яка її надто сексуалізувала. Шилдс запевнила, що дочки не хочуть дивитися її перші роботи у кіно. Брук злилася на свою матір, яка дозволила їй брати участь у дивних для дитини зйомках.

Акторка щаслива у другому шлюбі, з режисером Крісом Хенчі. У подружжя дві доньки – 20-річна Роуен та 17-річна Грієр. 58-річна кінозірка намагається оберігати сім’ю від зайвої уваги публіки.

Брук Шилдс

Брук Шилдс  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *