Тупо немає слів: загинув друг ексучасниці гурту НеАнгели, відомий волонтер із Харкова

Повномасштабна війна забрала життя відомого волонтера Віталія Колесника. Про це Інформатор-Україна стало відомо з публікації депутата Харківської облради Артура Товмасяна. Це підтвердила у своїх соцмережах і дружина героя України, Софія Колесник.

“Віталій – це людина слова. Він завжди їхав туди, де справжнє пекло, допомагав тим, хто цього потребував. Нещодавно він підірвався на міні, але вже за два тижні після операції повернувся до волонтерської діяльності. Нагороджений за заслуги перед українським народом. Віталій мріяв про перемогу і наближав її своїми діями. Адже вдома на нього чекала сімʼя – в листопаді у Віталія народився син”, – написав Артур Товмасян.

Віталій Колесник з дружиною та сином. Фото: Facebook/

Віталій Колесник з дружиною та сином. Фото: Facebook/artur.tovmasiian

Політик наголосив, що наш обов’язок сьогодні – підтримати родину Віталія Колесника. І здійснити його мрію – здобути вільну та сильну Україну заради майбутнього дітей. Збір на допомогу родині волонтера вказала і ексучасниця гурту “НеАнгели”, співачка Слава Камінська. Вона особисто знала захисника нашої країни. Артистка, яка від початку повномасштабної війни з двома дітьми вимушено переїхала за кордон, опублікувала три спільні фотографії з Віталієм Колесником. Славі було важко підбирати слова.

“Я не хочу вірити в це. Человечище, земля тобі пухом. Я сподівалася, що інформація недостовірна, але… Віталіку, ти ГЕРОЙ і назавжди залишишся ним. Дякую тобі за твою доброту і людяність. Хочеться багато чого сказати, але тупо немає слів”, – написала артистка, яка під час повномасштабної війни приїзжала до Харкова. 

Слава Камінська та Віталій Фото: Instagram/babaslavka

Слава Камінська та Віталій Колесник. Фото: Instagram/babaslavka

Зазначимо, що останнє фото відданого волонтера та громадянина України в соцмережах, який був в найнебезпечніших районах, датоване 30 квітня. На знімку Віталій Колесник позує з головою Верховної ради України, Русланом Стефанчуком. З рук політика волонтер отримав грамоту за свою службу.

Віталій Колесник та Руслан Стефанчук. Фото: Instagram/v.k_77

Віталій Колесник та Руслан Стефанчук. Фото: Instagram/v.k_77

Дружина Віталія Колесника, Софія, змінила аватарку в соцмережах на траурну свічку. Новоспечена вдова та мати-одиначка робить репости від тих, хто особисто знав її чоловіка. Інформатор-Україна приносить співчуття рідним та близьким полеглого Героя України. Допомогти родині Віталія ви можете за посиланням.

Реакція друзів та приятелів волонтера Андрія

Реакція друзів та приятелів волонтера Віталія Колесника

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *