Заливався кров’ю, але продовжував знімати: Жерар Депардьє побив короля папараці

Французький актор Жерар Депардьє відомий своєю скандальною поведінкою. 12 років тому він побив мотоцикліста, накинувшись на нього та вдаривший в обличчя. Нова неприємна історія трапилася з ним нещодавно. Нині 75-річний Жерар Депардьє вдарив 79-річного фотографа Ріно Барілларі на вулиці у Римі.

Перед бійкою на цьому тижні Депардьє перебував у барі Harry’s на Віа Венето, котра десятиліття поспіль є улюбленим місцем полювання папараці на знаменитостей. Французька кінозірка кілька разів вдарила Барілларі, відомого як “король папараці”, повідомляє NYTimes.

Свідком події став оглядач газети La Repubblica Джанні Ріотта, який саме пив каву в місцевому барі. Очевидець цієї сцени зазначив, що вона нагадала їм кадри з фільму Федеріко Фелліні початку 1960-х років – La Dolce Vita, де фотограф переслідував кінозірок, коли Рим був відомий як “Голлівуд на Тибрі”. 

Він зазначив, що фотографа неодноразово просили припинити фотографувати, втім безрезультатно. Коли він намагався вийти з бару, за словами очевидця, за ним вибігла жінка, що сиділа з Депардьє, вона почала кричати. Тоді актор підвівся й тричі вдарив фотографа.

“Було багато крові. Та навіть коли пан Депардьє сів у машину після сварки, фотограф стрибнув перед машиною і продовжував знімати – номери авто”, – додав очевидець. Він також дав свідчення поліції, коли та прибула на місце події.

Поки неясно, чи буде Барілларі, якого відвезли на швидкій допомозі до лікарні в центрі міста, висувати звинувачення проти Депардьє. Адвокати актора не відразу відповіли на прохання про коментар.

Адвокатка продюсерки Магди Ваврусової, яка сиділа з Депардьє, заявила, що “пан Барілларі сильно штовхнув” її клієнтку, доторкнувшись рукою до її грудей. Ваврусову також госпіталізували. За словами адвокатки, вона планує подати на фотографа до суду.

Сам Депардьє заперечує факт будь-якого правопорушення. Постраждалий фотограф зберігає мовчанку. Власне, йому до бійок не звикати. На його фотовиставці 2018 року сталася не одна така, – поліція тоді навіть ножове поранення зафіксувала. За словами самого фотографа, такі актори як Френк Сінатра, Ева Гарднер та Елізабет Тейлор свого часу також “мріяли його побити”. Щоправда тоді він був дещо молодшим.

Тим не менше, нова сутичка породила й нову порцію скандальних заголовків про Депардьє, який минулого місяця постав перед судом за кримінальним звинуваченням у сексуальному нападі на двох жінок під час зйомок фільму у Франції у 2021 році. Нагадаємо, фігуру актора навіть прибрали з паризького музею воскових фігур Musée Grévin.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *