То якась дискредитація ЗСУ: Трінчер висміяли в соцмережах за мінісукню на благодійному заході

Інфлюєнсерка Аніта Соловей зібрала в столиці блогерів на майстер-клас по збору бронежилетів для того, щоб поширити інформацію та закрити збір “Жіноча броня” шоувумен Маші Єфросиніної та соціальної ініціативи Arm Women Now на анатомічні бронежилети для захисниць України. На важливий соціальний захід завітали, зокрема, співачки Diana Gloster, TAYANNA та Анна Трінчер. Але найбільше в соцмережах обговорюють зовнішній вигляд останньої.

22-річна зіркова уродженка Києва обрала рожеву мінісукню та підбори, а довге волосся розпустила. На це звернув увагу блогер Богдан Беспалов. Він опублікував фрагмент відео, на якому Трінчер у бронежилеті разом з іншими артистками перевіряє броню на зручність і присідає. Також Анна вчилась надавати першу медичну допомогу.

Образ артистки на заході такого типу не оцінили багато українців

Образ артистки на заході такого типу не оцінили багато українців

Втім багатьом користувачам соцмереж не сподобався зовнішній вигляд молодої артистки. В коментарях як під публікаціями Беспалова, так і під відео на сторінці в соцмережах Аніти Соловей, Трінчер дісталося “на горіхи”.

  • Що вона на себе наперла? Сукню, підбори? Вона як Періс Гілтон, косить під дурнувату (або ж така є).
  • Вона така є. Вона якраз таки хоче косити під розумну. Але вийшло ось це.
  • Я не знаю тих осіб, але то якась дискредитація Збройних Сил України.
  • Мабуть, електрики зранку не було і в темряві збиралася.
  • Маня (Маша Єфросиніна. – Ред.) знову використала Трінчер. Ну може Трінчер для цього народилась, щоб на ній трешняк знімати і піаритись. Ну не співати ж вона народилась.
  • Трінчер тут прям красується, а збори постити проблема, бо актив упаде. Ну навіщо таких попсючок просувати.
  • Непорозуміння в рожевій сукні тут зайве. Можливо не в ті двері зайшло.

Трінчер намагається перевірити бронежилети в рожевій сукні

Трінчер намагається перевірити бронежилети в рожевій сукні

Про ініціативу Маші Єфросиніної

На передовій зараз захищають Україну тисячі жінок, і вони носять на собі чоловічі бронежилети, які не відповідають жіночій фізіології та можуть нашкодити їхньому здоров’ю. Маша оголосила збір в березні та вже зібрала понад 2 мільйони 600 тисяч гривень, проте ціль збору – 4 мільйони гривень, на які в сумі будуть придбані 160 бронежилетів для жінок-військових.

Щоб допомогти зібрати решту 1,4 мільйона, Аніта Соловей ініціювала обʼєднати блогерів для поширення збору серед різних аудиторій та досягнення спільної мети – закрити збір “Жіноча броня” від Маші Єфросиніної. Зробити донат можна за посиланням.

“Забезпечення жінок-військових бронежилетами, які відповідають їхній фізіології – це крок до рівності та поваги, і я вдячна всім, хто допомагає збору “Жіноча броня” за їхню небайдужість та підтримку. Разом ми здатні змінити ситуацію на краще”, – заявила Маша Єфросиніна.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Anita Solovei (@anita_solovei)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *