Стоп-лист Вікторії Бекхем: вона лише раз порушила свої залізні правила

Колишня солістка культового гурту Spice Girls відрізняється стрункою статурою. Вікторія зуміла зберегти модельні параметри навіть після народження чотирьох дітей. Дружина уславленого футболіста Девіда Бекхема зізналася, що, попри це, вона тривалий час не приймала себе і соромилася свого тіла.

«Я ніколи не хочу мати вигляд, ніби я скаржусь, але в минулому були часи, коли я не відчувала себе достатньо впевнено, щоб сидіти на пляжі й дивитися, як грають мої діти. Тільки зараз я стала більш терпимо ставитися до того, який вигляд я маю і більше не турбуюся з цього приводу», – повідомила Бекхем.

Я не скаржусь. Фото: Getty Images

Я не скаржусь. Фото: Getty Images

Співачка позувала для обкладинки Grazia у мереживному бюстгальтері, приталеному розстебнутому блейзері з атласними лацканами та у штанах з високою талією. Вікторія зізналася, що перестала рахувати калорії, також вона не відмовляє собі в келиху улюбленого вина.

«Ось який вигляд я маю. Також я хочу отримати з цього максимум користі, старанно працювати над собою. Я дуже дисциплінована в тому, що їм, як тренуюсь і як працюю. Просто я така, якою є. Але я люблю випити, і я не збираюся бути однією з тих, хто каже: “Ах, у келиху вина надто багато калорій”. Що завгодно. Життя занадто коротке. Давайте приємно проведемо час», – висловилася голова модного будинку.

Ось який вигляд я маю

Ось який вигляд я маю

Втім, режим у зірки жорсткий – крім регулярних занять спортом, вона не їсть їжу, приготовлену на олії, у стоп-листі червоне м’ясо, молочні продукти, соуси. Лише у свій день народження дизайнер дозволяє собі такі ласощі, як фруктовий торт.

Девід Бекхем іронічно висловився про раціон дружини у подкасті River Cafe Table 4.

«Я дуже емоційно ставлюся до їжі та вина – коли я їм щось смачне, я хочу, щоби все це спробували. На жаль, я одружений з жінкою, яка останні 25 років їсть одне й те саме. З того часу, як я зустрів її, вона їсть лише рибу на грилі та тушковані овочі, вона дуже рідко відхиляється від цього», – цитує Daily Mail футболіста.

Девід із королем Великобританії. Фото: Getty Images

Девід із королем Великобританії. Фото: Getty Images

За словами спортсмена, Вікторія лише одного разу відхилилася від свого звичного меню, коли була вагітна дочкою Харпер. Девід тоді їв щось смачне та калорійне, і його обраниця вирішила скуштувати їжу з його тарілки.

«Це була найдивовижніша подія та один із моїх улюблених вечорів. Я не можу згадати, що саме їв, але можу впевнено сказати, що вона більше цього не їла», – розсміявся колишній капітан збірної Англії.

Вікторія 25 років їсть одне й те саме. Фото: Getty Images

Вікторія 25 років їсть одне й те саме. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *