Старша донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта віддала свої гроші, щоб насолити батькові

Шайло Джолі 27 травня 2024 року відсвяткувала 18-річчя. Цього дня дівчина змогла відмовитись від прізвища батька: замість Джолі-Пітт вона стала просто Джолі. При цьому Анджеліну багато хто звинувачує в тому, що вона налаштовувала дочку проти батька.

Однак інсайдер запевняє, що зірка фільму «Турист» навіть не знала, що відбувається з дочкою.

«Шайло найняла власного адвоката та оплатила його послуги самостійно, тож Джолі навіть нічого не знала про це. Хоча, звичайно, якщо говорити про те, чи має це рішення зв’язок з історіями про аб’юз, то, безумовно, це так», – пояснив виданню Daily Mail джерело з оточення актриси.

Шайло Джолі. Фото: Getty Images

Шайло Джолі. Фото: Getty Images

Шайло дочекалася свого повноліття: тільки в цьому випадку вона могла поміняти документи сама, без маминого відома. Вчинок дівчини суперечить припущенням про те, що вона збиралася з’їхати від Анджеліни Джолі та почати жити з батьком.

Сама Анджеліна кардинальне рішення дочки не коментує. Як повідомляє інсайдер, їй просто нема чого сказати: мовляв, донька сама все вирішила, а вона тут зовсім ні до чого.

«Шайло прийняла самостійне рішення, тому Анджеліна нічого не знала заздалегідь і зараз не може говорити про це», – розповіло ET джерело, близько знайоме з питанням.

Анджеліна нічого не знала. Фото: Getty Images

Анджеліна нічого не знала. Фото: Getty Images

Звучить не надто правдоподібно – особливо з огляду на той факт, що до цього в пресі неодноразово з’являлася інформація про те, як сильно Шайло любить тата і мріє помирити батьків. Крім того, журналісти писали, що дівчина буквально обожнює маму і розривається між Анджеліною та Бредом.

Але у будь-якому разі у Бреда не так багато шансів налагодити спілкування з дітьми. Після гучних судових розглядів зі звинуваченнями в аб’юзі з боку колишньої дружини та судами за спільну опіку актор рідко бачився зі своїми спадкоємцями.

Бред Пітт. Фото: Getty Images

Бред Пітт. Фото: Getty Images  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *