Спека та грозові дощі: прогноз погоди на вихідні

Протягом вихідних, 25-26 червня, до більшої частини України повернеться спека. Водночас у деяких регіонах очікуються короткочасні грозові дощі, а погода буде мінливо хмарною.

Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики попереджають, що у суботу та в неділю у більшості західних, південних, а також у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій та Житомирській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У суботу, 25 червня, у західних та північних областях, а також на Вінниччині буде без опадів, на решті території очікуються невеликі, а у південній частині місцями помірні короткочасні дощі, подекуди грози. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 11-16 градусів, вдень 23-28 градусів, на Закарпатті та Прикарпатті місцями 30-32 градуси Цельсія.

У Києві 25 червня буде сухо. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура у суботу вночі 14-16 градусів, вдень близько 25 градусів.

У неділю, 26 червня, у південній частині очікуються грозові дощі, а у східних і в центральних областях місцями очікуються невеликі короткочасні дощі та грози, на решті території без опадів. Вітер північно-східний (у західних областях східний та південно-східний), 5-10 м/с. Температура вночі 13-18 градусів, вдень 24-29 градусів, на Закарпатті подекуди 33-35 градусів за Цельсієм.

У Києві 26 червня буде сухо. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура у неділю, 26 червня, вночі 16-18 градусів, а вдень – 27-29 градусів.

Топ-новини зараз:
• 4 місяці війни: як змінилось життя українців за цей час
• Наступ окупантів, швидше за все, зупиниться найближчими тижнями – аналітики
• Росія вже програла Україні – Блінкен
• Опубліковано список препаратів, які можуть потрапити під заборону

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *