Соліст легендарного гурту таксує в Україні в перерві між гастролями Європою: його опізнали

Під час повномасштабної війни життя мільйонів українців змінилось, і представники шоу-бізнесу не є виключенням. Хтось переїхав за кордон, хтось став приділяти більше часу родині, а дехто змінив роботу. Частково це стосується засновника, фронтмена популярного українського гурту “Ненсі”, відомого здебільшого російськомовними хітами “Дым сигарет с ментолом” и “Чистый лист”, яким вже понад 30 років.

58-річного Анатолія Бондаренка помітили в столиці за кермом таксі. Про це в соцмережі X розповіла киянка Катерина Жемчужникова.

Музикант Анатолій Бондаренко

Музикант Анатолій Бондаренко

“Мене щойно на таксі додому підвозив чоловік, який, як виявилось, музикант відомого в 1990-ті по всьому пострадянському простору гурту з Донеччини. Я думала він дещо перебільшує, а коли зайшла додому й загуглила, то трохи прифігіла”, – написала дівчина.

Так вона дізналась більше про гурт, репертуар якого 30 років тому крутили по радіо в багатьох країнах. Вже у цифрову еру відео на два головні хіти й досі набирають перегляди на YouTube. Так, наприклад, в “Дым сигарет с ментолом” – 156 млн переглядів, а в “Чистый лист” – 74 млн.

Для Бондаренка зайнятість в таксі – це додатковий заробіток. Музикант активно веде соцмережі, судячи з якими гурт “Ненсі” гастролює містами Європи і збирає аншлаги. Скоріш за все в Анатолія та членів гурту є дозволи на виїзд з країни від мінкульту.

Один з концертів гурту

Один з концертів гурту “Ненсі” в Європі

В мережі активно обговорюють позицію Бондаренка щодо війни. Один з користувачів Instagram поцікавився у фронтмена популярного гурту, кого він вважає винним у війні та як в цілому до неї ставиться. На що музикант написав чималий коментар, в якому зауважив – він народився на планеті Земля, в місті Костянтинівка, Донецької області.

“До війни не ставлюсь. Ну хіба що як людина, до якої вона сама прийшла та постукала у двері. Декілька років тому ми почали створювати всесвіт Nensiland, країну без кордонів, політики та війн. І ми там не воюємо. Я не проти кого, а проти чого. Я проти насильства та війн. Я за творення та процвітання цивілізації, за любов. Хто винний в цій та інших війнах? Винні люди. Ті хто створює комфортні умови політикам і делегує їм повноваження робити це. То ж звинуватити конкретно одних президентів і лідерів не варто. Без схвалення, підтримки та участі людей війни не починають. Ви колись зустрічали приклади бою сам на сам президентів-лідерів країн”, – заявив Бондаренко.

Зазначимо, що в гурті “Ненсі” тривалий час (з 2007) співав і єдиний син Анатолія, Сергій. Він помір в жовтні 2018-го у віці 31 року. Причини зіркова родина не повідомляла, дише розповіла, що це сталось раптово у лікарні.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *