Не звернув уваги на травму: зірці фільму Безславні виродки загрожує ампутація ноги

У зірки фільму «Достукатись до небес» та «Безславні виродки» Тіля Швайґера серйозні проблеми зі здоров’ям. Як розповів сам актор виданню BILD, у серпні 2023 року він отримав травму ноги (вдарився гомілкою), у рану потрапили мікроби, внаслідок чого утворилася виразка, а потім виник сепсис. Зараз кінозірка приймає антибіотики та виконує всі приписи лікарів, які вже неодноразово відзначали ризик ампутації ноги.

Вийшло так, що після травми актор погано обробив рану та повернувся до звичних справ, не звернувшись за кваліфікованою допомогою медиків. Така недбалість вилилася для нього в серйозні неприємності. У рані поступово накопичувалися мікроби, причому Тіль не відчував болю і не помічав інші симптоми. Він пізно забив на сполох з приводу старої рани, яка перетворилася на виразку. Наразі актор знаходиться у німецькій клініці, лікарі намагаються врятувати його кінцівку.

«Я отримую антибіотики у лікарні вже два тижні, тому що в мене рана на нозі із серпня. Тоді я пошкодив гомілку, і в неї потрапили мікроби. Тепер у мене “відкрита нога”, так вони це називають. На жаль, стає лише гірше», – повідомив Швайґер.

Стає лише гірше

Стає лише гірше

Наразі медики роблять все можливе, проте ризик того, що ногу доведеться ампутувати, залишається високим. Актор та режисер фільму «Безвухі зайці» продовжує курс лікування, йому довелося скасувати всі заздалегідь заплановані заходи. Тіль мав був бути присутнім на прем’єрі фільму «Міністерство неджентльменських справ» британського режисера Гая Річі в Нью-Йорку. У стрічці у Швайґера одна з головних ролей. Проте лікарі поки що не дали дозволу на переліт до США, побоюючись ускладнень.

«Я не втрачаю надії, що все може вийти», – цитує Bild актора.

Надія залишається

Надія залишається

У Тіля є четверо дітей від шлюбу з американською моделлю Деною Карлсен – 28-річний Валентин, 26-річна Луна, 25-річна Ліллі та 21-річна Емма. Подружжя розлучилося у 2005-му, а оформило розлучення у 2009-му. Після цього в артиста був роман із Франческою Даттен.

Сепсис – це системна запальна реакція у відповідь на генералізацію місцевого інфекційного процесу. Він є загрозливим станом, що викликається потраплянням у кров та тканини організму інфекції, патогенних мікроорганізмів. Характеризується запальним процесом не в якомусь окремому органі, а у всьому організмі.

Тіль Швайґер

Тіль Швайґер

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *