Щодня в спортзалі, а до служби непридатний: зірка шоу МастерШеф засвітив свої дані в Резерв+

У квітні цього року фіналіст восьмого сезону популярного кулінарного телешоу “МастерШеф” (посів четверте місце), блогер та репер Владислав Міцкевич потрапив у скандал зі співачкою Олею Поляковою. Після того, як вони припинили спілкування через нібито нерозділене кохання, молодий артист продовжив активно вести соцмережі та отримав чимало нових підписників. Саме їм колишній друг популярної артистки повідомив – він оновив свої персональні дані в застосунку “Резерв+”.

Про це Інформатор-Україна стало відомо з Instastories Влада Міцкевича. Саме в них 29-річний блогер опублікував скриншот свого профілю в додатку від Міноборони.

Згідно з даними “Резерв+”, Міцкевич стоїть на обліку. Під час проходження ВЛК (11 березня цього року), його було визнано непридатним в мирний час, та обмежено-придатний у воєнний стан. Зірка “МастерШеф” стоїть на обліку в Оболонському районному ТЦК міста Києва. Скандальний репер не став довго тягнути інтригу та повідомив, які проблеми зі здоров’ям він має. Так виявилось, що у Влада: дві операції, залізні суглоби, астма третьої степені, а також, за його словами, “алергія навіть на моркву та селеру”.

Влад Міцкевич коментує мобілізацію. Скриншоти: Instagram блогера

Влад Міцкевич коментує мобілізацію. Скриншоти: Instagram блогера

Деякі користувачі почали пригадувати Міцкевичу проблеми з алкоголем та наркотичними речовинами, які, за словами Влада, вже в минулому. Одна з користувачок соцмережі підколола репера, запитавши, чи не має випадково в нього алергії на міцні напої чи наркотики. На що стримуватися блогер не став.

“Інколи отримую ось такі повідомлення і хочеться з двох ніг просто влетіти в вас, правда. Одна людина про це сказала, і це маячня, і ви розумієте, що ось так (показує на себе. – Ред.), люди які вживають, не виглядають. Я в спортзалі кожен день, на хвилиночку. Чи були колись в мене проблеми з цим? Так, я давав інтерв’ю, розповідав”.

Обмежено-придатний спортивний блогер також зазначив, що від нього буде куди більше користі тут, в столиці, ніж на фронті.

“Згадайте часи початку війни, подивіться на початок мого профілю, хто чим займався і тп. Скільки зборів було закрито і про скільки я не кажу”, – підсумував блогер”.

Нагадаємо, у квітні цього року Влад Міцкевич заявив – в нього були романтичні стосунки з Олею Поляковою. Блогер показав фото, де вони цілуються, а також проводять спільно час в ліжку. Оля Полякова все спростувала та заблокувала Влада, хоча до цього вони дружили і разом знімалися в, зокрема, телешоу “Він готує, вона керує”. На тлі пікантного скандалу, який співачка не згадує, Міцкевич випустив пісню, яку присвятив артистці.

“Королева” – це пісня-присвячення людині, якою я захоплююсь, як жінкою. Яку я хочу бачити у своєму житті, з якою я хочу бути поряд. І я вважаю, що кожна людина, яка зробила помилку, має право на те, щоб її пробачили”, – зауважив Влад.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *