Два дні нескінченних дзвінків у реанімацію: дружина розповіла, що у Віктора Павліка зупинилося серце і він уже не дихав

Народному артисту України, співаку Віктору Павліку зробили серйозну операцію на серце. Зараз 58-річний зірковий уродженець Тернопільської області проходить реабілітацію. Але до цього музикант був в реабілітації, а його серце не билося.

Про це Інформатор-Україна дізнався з соцмереж блогерки Катерина Павлік (Репяхової), яка є дружиною співака. Разом зіркове подружжя виховує сина Михайла, якому влітку виповниться три роки.

“10 днів в лікарні. 4 години операції. Пів години зупинки мого коханого серця. Пів години апарату штучного кровообігу. 2 доби в реанімації. Пів доби ШВЛ (штучної вентиляції легенів. – Ред.) і очікування, коли почне дихати сам. 2 доби без звʼязку. 2 доби безкінечних дзвінків в реанімацію. І нарешті реабілітація. Для мене це була вічність. Це були надскладні дні, які ми пережили разом”, – написала Катерина.

Блогерка опублікувала чорно-біле відео, яке власноруч змонтувала. В ньому Катерина показала медичний заклад, в якому Павліку робили операцію, його палату, лікарів. На зворушливий ролик блогерка наклала пісню “Птаха” гурту “Антитіла”.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Катя Павлік (Репяхова)🇺🇦 (@repyahovakate)

Також Репяхова показала відео та фото, на яких не стримувала сліз. За словами Катерини, коли вона потрапила до лікарні, в неї був шок від побаченого. Віктор Павлік не розмовляв, нічого не питав і, запевняє блогерка, не був її радий бачити.

Дружина Віктора Павліка розчулила соцмережі історією

Дружина Віктора Павліка розчулила соцмережі історією

Згодом народного артиста України перевели у звичайну палату, в якій разом з ним і ночувала молода дружина. За словами Катерини, життя почало налагоджуватися. Павлік багато жартував та не приховувався від камери на смартфоні Репяхової.

Блогерка активно підтримує зіркового чоловіка після операції

Блогерка активно підтримує зіркового чоловіка після операції

Щодо співака, життя якого було на волосинці, він поки не робив публікацій з приводу операції. Віктор Павлік зробив репост відео та фото, на якому він лежить в лікарняному ліжку та усміхається. Артист зауважив: тепер може спокійно жити до 120 років.

“Дякую кохана, що була зі мною поруч весь час. Тепер нічого не загрожує життю до 120”, – лаконічно прокоментував операцію Павлік.

Віктор Павлік подякував дружині

Віктор Павлік подякував дружині

Минулого року після низки обстежень у Віктора Павліка лікарі виявили серйозні проблеми з серцевим клапаном. Репяхова припустила, що причини можуть бути спадковими. Матір Віктора Павліка, 84-річна Олександра Григорівна, має вроджені вади серця. Операція була запланована на осінь 2023-го року, але її так і не зробили. Тоді зіркова родина не бачила проблеми у відтермінуванні хірургічного втручання. Втім нещодавно досвідчений лікар Борис Тодуров наполіг на операції. Саме він з командою і зробив її.

До речі, в коментарях деякі підписники Репяхової скептично поставились до того, що блогерка знімає такі особисті моменти в житті родини.

  • Останнє про що люди думають у такі хвилини – це робити відеозйомку.
  • В такий момент не те що перед фотографом позувати треба, а молитись.

Втім більшість фолловерів зіркової родини побажали скорішого відновлення Павліку та висловили своє захоплення характером та силою молодої блогерки.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Катя Павлік (Репяхова)🇺🇦 (@repyahovakate)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *