Шерон Стоун теж не свята: їй прилетів позов

Зірка «Основного інстинкту» Шерон Стоун переживає не найлегші часи. Лише вщух великий голлівудський скандал після її одкровень про зйомки в еротичному трилері «Щепка», як на актрису подали позов до Верховного суду Лос-Анджелеса. Видання Hello! повідомляє, що жінка на ім’я Аманда Годепскі вимагає, щоб знаменитість виплатила їй 35 тисяч доларів.

Аманда Годепскі звинуватила актрису в тому, що та спровокувала ДТП на південному з’їзді з автостради 101 у Лос-Анджелесі. Аварія сталася у 2023 році. У позовних документах стверджується, що знаменитість порушила щонайменше три правила дорожнього руху штату Каліфорнія, включаючи перевищення швидкості, небезпечний маневр при повороті та небезпечну зміну смуги руху.

За словами Годепскі, актриса сильно перевищила швидкість і врізалася в її автомобіль. Через це дівчина зазнала «втрати заробітної плати», «майнових збитків», «втрати працездатності» та «загальних збитків». Все це позивачка оцінила у 35 тисяч доларів.

Шерон Стоун – порушниця правил дорожнього руху

Шерон Стоун – порушниця правил дорожнього руху

Шерон Стоун хотіла зняти фільм про Барбі ще у 90-х

Шерон Стоун нещодавно поділилися подробицями невдалої презентації фільму про Барбі. Виявилося, що зірка планувала реалізувати проєкт ще в 1990-х роках.

Актриса зазначила, що тодішній гендиректор компанії Mattel, яка випускає всесвітньо відомих ляльок, був на її боці й презентувати ідею майбутнього фільму вони вирушили разом. Проте керівництво кіностудії задум не оцінило.

«Нас вигнали зі студії. Вони казали: “Навіщо ви берете цю американську ікону і намагаєтесь її знищити?”. Мені прочитали лекцію та проводили до дверей», – наголосила актриса.

Нас вигнали зі студії

Нас вигнали зі студії

Вона також поділилася деякими подробицями про фільм. За її задумом, наприклад, у першій сцені Барбі під’їжджає до Mattel на своїй машині. У цей момент виходять співробітники служби безпеки – і «їх ноги так само великі, як машина». Потім вони супроводжують героїню в будівлю і розступаються, бо Барбі – «королева» компанії.

«Йшлося про силу Барбі й про те, що Барбі могла б зробити у світі, будучи такою могутньою», – зазначила Шерон Стоун.

Актриса заявила, що саме це найбільше збентежило керівників кіностудії: вони вважали, що лялька не має бути впливовою. Стоун додала, що наразі ці люди там уже не працюють. Але про яку саме студію йдеться, актриса не уточнила.

Керівництво студії задум актриси не оцінило

Керівництво студії задум актриси не оцінило

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *