Принц Гаррі повернеться до Великобританії, але його родичів це вже не турбує

Принц Гаррі повертається до Великобританії, яку, до речі, офіційно більше не вважає своїм домом. Молодший син Чарльза III відвідає батьківщину вперше з початку лютого 2024 року, коли він здійснив стрімкий півгодинний візит до тяжкохворого короля. З того часу світову громадськість приголомшила новина про рак Кейт Міддлтон – зважаючи на колишню дружбу Гаррі з дружиною брата та її страшний діагноз, багато хто не сумнівався, що найближчим часом він навідається до Лондона, де побачиться з Вільямом та його дружиною.

Однак, на жаль, ні офіс герцогів Сассекських, ні Букінгемський палац не анонсують плани на зустріч членів королівської родини з родичем, який втік від них у США і випустив скандальні мемуари. Поки відомо лише те, що 8 травня Гаррі виступить у соборі Святого Павла на службі з нагоди 10-річчя «Ігор Нескорених». Примітно, що ні Чарльз III, ні його дружина Камілла, ні Вільям захід не відвідають, пише Daily Mail.

Самотній Гаррі

Самотній Гаррі

Гаррі приїде до Великобританії один і, як завжди, зупиниться у готелі. А за кілька днів принц вирушить до Нігерії, де возз’єднається з Меган Маркл. Пара отримала запрошення від уряду країни у вересні 2023 року, коли зустрілася з міністром оборони африканської держави на «Іграх Нескорених» у Дюссельдорфі. Герцоги Сассекські поспілкуються з військовослужбовцями та візьмуть участь у різноманітних культурних заходах. Ця поїздка стане їх першим державним візитом у статусі непрацюючих членів британської королівської родини.

Гаррі та Меган

Гаррі та Меган

У 13-ту річницю весілля Кейт та Вільяму було не до веселощів

29 квітня 2024 року принц Вільям та Кейт Міддлтон відзначили чергову річницю весілля. Прихильники королівської родини сподівалися, що на честь такої події в Інстаграмі принца та принцеси з’явиться новий знімок із Кейт Міддлтон. Зазвичай, у цей день пара публікує особисті кадри. Але цього разу подружжя поділилося старим фото. Та ще зробленим у чорно-білих тонах. Начебто натяк на те, що зараз сім’я переживає непрості часи.

У чорно-білих тонах

У чорно-білих тонах

Нескладно здогадатися, що цього року не було пишних урочистостей. Як повідомив колишній королівський дворецький Грант Герролд, Уельські, швидше за все, провели цей день вдома – Вільям приготував вечерю, і разом із дітьми подружжя зібралося за столом. Про те, що вони дарують одне одному з нагоди річниці, не повідомляється, але за ці 13 років кілька разів з’являлася інформація, що принц любить балувати дружину ювелірними прикрасами. Зараз усі мріють лише про одне – щоб Кейт Міддлтон якнайшвидше одужала.

Вільям та Кейт

Вільям та Кейт

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *