Шерон Осборн делікатно принизила Меган Маркл, порівнявши її з Кейт Міддлтон

71-річний телеведучий Луїс Волш та 71-річна Шерон Осборн буквально «перемили кістки» членам королівської родини під час зйомок чергового епізоду «Великий брат: Знаменитості». Зокрема під критику потрапила 42-річна Меган Маркл. Дружина легендарного рокера Оззі Осборна засудила дружину принца Гаррі за нескромність. Водночас її колега по екрану висловився про взірцеву поведінку іншої королівської особи – Кейт Міддлтон.

«Вона прекрасна жінка. Я зустрів її на виставці квітів у Челсі минулого року і запитав: “Ти назвала свого сина на мою честь?”. Вона була чарівна».

Чарівна Кейт Міддлтон

Чарівна Кейт Міддлтон

Шерон додала, що герцогиня Сассекська не змогла б так витончено запозичити стиль принцеси Діани, як це зробила Кейт.

«Чи можете ви уявити, якби це кільце дісталося Меган? Боже мій», – вигукнула Осборн.

Луїс прямо запитав про Маркл:

«Вона комусь подобається? Вона взагалі комусь подобається, крім Гаррі?».

Гаррі та Меган

Гаррі та Меган

Ділячись своєю думкою, ще одна учасниця розмови вимовила:

«Вона загадкова, мені хотілося б вірити в те, що я бачу, що вона любляча мати і дружина, але я також відчуваю, що за цим стоїть маніпуляція».

«Я думаю, що це все награно. Гадаю, вона весь час грає, – відповіла Осборн.

Шерон Осборн

Шерон Осборн

Це не вперше, коли Луїс і Шерон відкрито критикують голлівудських зірок прямо на зйомках телешоу. Незадовго до цього Луїс жорстко розкритикував виконавця Ронана Кітінга та композитора Ендрю Ллойда Веббера.

Принц-рокер

Нещодавно принц Вільям відвідав ювілейну 25 премію «Спадщина» пам’яті своєї матері принцеси Діани. Diana Legacy Awards пройшла в Музеї науки в Лондоні, і Вільям вийшов на сцену, щоб вшанувати пам’ять матері та водночас розкрити цікавий факт про свого старшого сина Джорджа.

Принц Джордж

Принц Джордж

У ході нагородження кожному учаснику було надано можливість обрати улюблену пісню, під яку він вийде на сцену. Принц Вільям віддав перевагу культовій композиції «Thunderstruck» рок-гурту AC/DC, повідомивши, що це «пісня Джорджа». Цей момент надав церемонії ще більш особистого відтінку і пролив світло на музичні уподобання членів королівської родини, зокрема 10-річного старшого спадкоємця Уельських.

AC/DC

AC/DC

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *