Попередні підсумки: шлюборозлучний процес Бреда Пітта та Анджеліни Джолі добігає кінця

Судові позови щодо розлучення знаменитої голлівудської пари тягнуться з 2016 року. Наразі інсайдери кажуть, що актори близькі до фіналу та розкривають деякі подробиці підсумкових документів. Незабаром у болісному розлученні буде поставлено фінальну крапку – зірки майже домовилися про опіку над шістьма дітьми.

60-річний Бред Пітт і 48-річна Анджеліна Джолі розлучилися вісім років тому, і весь цей час прихильники напружено стежили за процесом шлюбу колишніх закоханих. А слідкувати було за чим – розлучення голлівудських зірок поступалося розлученню Джонні Деппа та Ембер Герд хіба що за візуальною складовою. А за розпалом пристрастей навіть випереджав.

«Переговорний процес був болісним, фінальні фінансові документи були подані протягом кількох минулих тижнів, – повідомляє джерело. – Бред просто хоче жити далі, і цей останній крок символізує полегшення та остаточний кінець їхніх стосунків».

Бред хоче жити далі

Бред хоче жити далі

Інсайдер додає, що саме 48-річна Джолі здійснюватиме основну опіку над трьома неповнолітніми дітьми пари: Шайло, 17 років, та близнюками Вів’єн та Ноксом, 15 років. Також у колишнього подружжя є прийомні сини Меддокс, 22 роки, Пакс, 20 років, та дочка Захара, якій виповнилося 19 років.

Повідомляється, що Пітт «не в захваті» від цієї домовленості, але погодився, тому що більшого йому досягти навряд чи вдасться.

«Це хоча б не так погано, якби Енджі отримала повну опіку, як вона хотіла», – додає інший інсайдер.

Анджеліна Джолі із сином Паксом

Анджеліна Джолі із сином Паксом

Угода про основну опіку є значною поступкою, оскільки Джолі «відчуває, що Бред став причиною їхнього розлучення, і що її обов’язок – захищати дітей», і тому вона «ніколи не здавалася». Хоча Пітт, як і раніше, має право на відвідування, джерело стверджує, що він розчарований тим, що не бачить дітей так часто, як йому хотілося б.

«Він хоче, щоб його стосунки з дітьми були міцнішими, і працює над цим», – пояснює інформатор.

Пітт хотів би бачити дітей частіше

Пітт хотів би бачити дітей частіше

Опіка – не єдине питання, яке Джолі та Пітту довелося вирішувати у суді. Нещодавно суддя ухвалив позов Пітта про порушення Джолі контракту про продаж її частки у французькій винній компанії без його згоди. Пітт бореться за майбутнє бізнесу, оскільки він може мати цілком серйозні плани на спільне життя зі своєю нинішньою дівчиною Інес де Рамон, з якою він почав зустрічатися у 2022 році.

Інес де Рамон

Інес де Рамон

«Багато друзів Бреда зустрічалися з Інес і думають, що вона чудова, тому що дозволяє йому бути самим собою, – заявило джерело, додаючи, що пара готова перейти на глибший етап своїх стосунків. – Бред та Інес познайомилися з сім’ями одне одного, і всі порозумілися. Інес справді полюбила маму Бреда. Вона ближча їй, ніж колись була Анджеліна».

Цього року Джолі створила сукню для «Оскара» для письменниці Сулейки Жауад

Цього року Джолі створила сукню для «Оскара» для письменниці Сулейки Жауад

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *