Розвал Kalush Orchestra засмучує шанувальників: але все не так погано

Після того, як Kalush Orchestra прокотилися в тур без одного зі своїх фронтменів Олега Псюка у фанів все частіше почало з’являтися питання, чи означає це, що він залишає гурт. Тим більше, що й інші члени цього колективу зайнялися сольними проєктами. Інший соліст та сопілкар “Калушів” Тимофій Музичук в інтерв’ю “Інформатору” прокоментував всі ці чутки.

“Kalush Orchestra не припиняє свого існування. Просто багато учасників нашого гурту дуже творчі особистості, тому паралельно роблять свої пісні. Саша Таб випустив кілька пісень, як сольний виконавець, КИЛИММЕН теж має декілька пісень. Сподіваюсь, що й у мене в майбутньому з’являться сольні пісні. Минулого року ми зробили експериментальний тур без Олега Псюка і після цього нам постійно задають питання, чи йде він з гурту? Відповім: “Залишається”. Хоча подібні експерименти, можливо, ще зробимо”, – каже Тимофій Музичук.

Тимчасовий відхід Олега від справ, дехто вважає, був пров’язаний із великим психологічним навантаженням та особливістю характера Псюка. З одного боку війна в країні впливає на всіх і психологічних навантажень нікому не вдається уникнути. З іншого боку сам репер визнає, що він дуже імпульсивний. А від такої риси характеру страждають всі оточуючи і працюючі у гурті це особливо може заважати. Та й сам артист на своєму YouTube-каналі “Рожева панама” визнав, що іноді зривався на своїх менеджерів.

Я взагалі людина імпульсивна, і насправді на своїх працівників і менеджерів, бувало, я зривався, і були різні емоції. Зараз я стараюсь працювати над цим, і це також як один із моїх тренажерів, де я можу своє терпіння, свою смиренність якось тренувати. Я стараюсь це в такому ключі використовувати, тоді кожен наступний раз прийняти людину і витримати якусь таку ситуацію стає набагато простіше”, —  розповідає Олег Псюк.

КИЛИММЕН чи Carpetman - знайди різницю

КИЛИММЕН чи Carpetman – знайди різницю

Окремо, що стосується сольного проєкту КИЛИММЕНА, то виявляється, що виконавець Carpetman, котрий цього року подавав свою заявку на участь у Нацвідборі на Євробачення, не має прямого відношення до Kalush Orchestra. Ба більше – це дві різні особи.

“КИЛИММЕН не брав участі у НацВідборі Євробачення. В ньому приймав участь Carpetman та увійшов у лонг лист. Carpetman – це інший проєкт, який не має відношення до Kalush Orchestra. Тож КИЛИММЕН та Carpetman – два різних артисти, але вони виглядають, як брати”, – каже в інтерв’ю Музичук. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *