Розбіжності через дітей: що знову не поділили принц Гаррі та Меган Маркл

Принц Гаррі та Меган Маркл зараз працюють над двома новими документальними проєктами для Netflix. Один із них буде присвячений кулінарії, садівництву та сімейним розвагам. Другий проєкт розповість про поло – як відомо, герцог Сассекський обожнює цей вид спорту. Зйомки призвели до того, що королівському подружжю знову довелося мірятися характерами.

Кулінарне шоу Меган, як стало відомо, зніматиметься не в будинку пари в Монтесіто, а в особняку сусіда. І на те є вагома причина: пара не хоче турбувати зйомками своїх маленьких дітей – Арчі та Лілібет. При цьому Маркл зацікавлена в тому, щоб показувати малюків громадськості й тим самим привертати до себе увагу.

Меган Маркл любить привертати до себе увагу

Меган Маркл любить привертати до себе увагу

Інсайдер повідомив газеті The Sun, що Гаррі категорично проти бажання дружини піаритися на дітях:

«Вони не завжди приходять до єдиної думки, якою мірою показувати малюків у ЗМІ. І, схоже, в цьому випадку докази Гаррі виявилися переконливішими».

Гаррі знайшов потрібні аргументи

Гаррі знайшов потрібні аргументи

Принцип Меган Маркл у виборі подруг

Меган Маркл вибирає друзів з огляду на меркантильний інтерес. І запросто «видаляє людей із життя». Про це заявила королівський експерт Шарлотта Гріффітс:

«Я думаю, що вона стратегічно налаштована стосовно своїх друзів. Як тільки вона отримує від них все необхідне, відкидає їх і забуває про них, видаляє номери, а деяких взагалі блокує. У неї більше не залишилося друзів, пов’язаних із королівською сім’єю, серед її приятелів немає і колег по серіалу “Форс-мажори”. А колишня найкраща подруга Джессіка Малруні, чиї діти були пажами на королівському весіллі з принцом Гаррі, вже ніяка не подруга».

Меган Маркл і Джессіка Малруні

Меган Маркл і Джессіка Малруні

Для просування свого нового бренду American Riviera Orchard Меган Маркл розіслала 50 баночок варення друзям та впливовим особам, у тому числі Дельфіні Блак’є та модельєру Трейсі Роббінс, які поділилися знімками в Мережі. Гріффітс не впевнена, що в Меган набереться так багато друзів. Вона з іронією додала:

«Повертаючись до теми джему… Ходив жарт – звідки у неї серед друзів 50 людей, яким можна послати варення?».

Звідки у мене 50 друзів?

Звідки у мене 50 друзів?

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *