Чоловік пробачив Камалії зраду, але її вже понесло: до кого співачка пішла від мільярдера

Останнім часом ім’я співачки Камалії стало частіше з’являтися в пресі. Причиною цього стала поява в мережі фото, на яких 46-річна музична виконавиця позує з гематомами на обличчі. Після цього артистка одразу спростувала чутки про те, що вона нібито потерпає від домашнього насильства. Вона захистила колишнього чоловіка, пакистанського бізнесмена Мохаммада Захура.

Втім пристрасті не уляглися – блогер Богдан Беспалов зробив гучну заяву, в якій назвав причину розлучення зіркової пари (були разом 20 років). Інфлюєнсер стверджує – співачка зраджувала Захуру.

За словами Беспалова, Камалія та Мохаммад розлучились минулого року, коли про це оголосили. Хоча самі знаменитості фіналізацію рішення не коментували. Після того, як розповіли про плани розлучитися, співачка і бізнесмен часто відвідували разом численні заходи та виховують двох доньок. Ті після початку повномасштабної війни переїхали до столиці Великої Британії, де живе Захур. Камалія ж живе не дві країни.

“Камалія та Захур справді розлучилися минулого року. А все через те, що вона закохалася в Мішу. Це той чолов’яга, який, як стверджують “кошенята” (так Беспалов називає своїх інформаторів. – ред.), її лупцює… Ну захотіла погуляти, ну вибери собі красеня. Ні, вони обирають не зрозуміло кого. Співачка почала зраджувати, як мені розповіли в оточенні Камалії, в шлюбі і Захур готовий був її пробачити. Коли він дізнався, то сказав: “Окей, я забуду, закрию очі, тільки припини це робити”. На що Камалія відповіла: “Ні, я обираю іншого” і пішла до нього. Вона повернулася в Україну і почала з ним жити. В порівнянні з Захуром, то в нього взагалі грошей немає”, – зробив гучну заяву Беспалов.

Зіркова пара оформила розлучення минулого року

Зіркова пара оформила розлучення минулого року

Блогер запевняє, що Захур вмовляє, аби Камалія переїхала до нього та доньок до Лондону. Але за словами Беспалова, він не розуміє, що саме мотивує співачку обирати шлях життя в аб’юзі, а не з родиною.

“Дуже шкода. Бо Захур дарував їй весь світ, в прямому сенсі цього слова. І вона могла продовжувати жити гарно, як це було до цього. Але ні. Якось так вийшло, що закохалась і почала зраджувати. Дуже сумна історія”, – підсумував Беспалов”.

Камалія, яка зазвичай швидко реагує на новини про себе, як це було, наприклад, про нібито побиття, цього разу мовчить в соцмережах та ніяк не коментує інформацію, яку оприлюднив Беспалов. Щодо Захура, то він не веде сторінки в мережі. Чи дасть комусь з блогерів Камалія інтерв’ю – наразі не відомо. Але деякі з них вже подавали запит менеджерам артистки.

Співака стверджує, що ці фото не є реальними та заперечує побиття

Співачка стверджує, що ці фото не є реальними та заперечує побиття

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *