Росіяни пропонують роботу ведучому шоу Холостяк: В мене телефон червоний через день

Телеведучий Григорій Решетник, відомий за такими проєктами як, зокрема, “Холостяк” та “Неймовірна правда про зірок” поспілкувався з блогеркою Аліною Доротюк. У великому інтерв’ю він розповів про пропозиції від росіян працювати на них. Також Решетник прокоментував мобілізацію та чи готовий він взяти зброю в руки.

За словами він знає, що таке військові збори, життя в казармі і як ходити строєм. Бо свого часу закінчив військову кафедру. За фахом Решетник військовий психолог, лейтенант запасу. А присягу приймав в “Десні”.

Григорій виховує трьох синів, то ж за чинним законодавством він не підлягає мобілізації. Втім 40-річний телеведучий зазначив, що питання можливої мобілізації в їхній родині обговорюється постійно.

“Зараз кажуть “хтось воює, а хтось працює”. У всіх різне бачення щодо цього. Але я виховую синів, українців, які житимуть в цій країні. Я не спатиму спокійно, коли вже всі багатодітні підуть, коли дійде до жінок. Я обов’язково піду захищати свою країну, якщо зрозумію, що там буду більш потрібний та ефективніший, ніж тут. Точно не ховатимусь, не виїжджатиму і не даватиму хабаря”, – зазначив Решетник.

А поки Григорій, за його словами, намагається бути якомога ефективним у своїй діяльності. В цьому він вбачає відповідальність не тільки перед нашими захисниками і захисницями, а й перед власною родиною.

“Зараз я відчуваю свою ефективність, як публічна особистість, саме тут. Тим що можу щось робити, аби допомагати нашим військовим, відправляти гуманітарну допомогу, донатити. Скільки б ми не витрачали з особистого бюджету – цього завжди буде мало. Тому маємо робити все від нас залежне, аби цієї допомоги було якомога більше. В цьому питанні я дуже вимогливий для самого себе”.

Григорій Решетник з дружиною Христиною та синами

Григорій Решетник з дружиною Христиною та синами

Про пропозиції від росіян

Решетник наголосив в інтерв’ю, що читає в соцмережах чимало негативу, мовляв “він за гроші готовий на все”. Втім, за словами Григорія, це не правда. Як доказ – він ніколи не працював в росії. Хоча після 2014 року його кликали туди багато разів: працювати ведучим на телеканалі, або бути експертом в студії.

“Я всім відмовляв, бо для мене це було неприйнятно. Після 24 лютого (2022 року. – Ред.) почали дуже активно провокувати: “А давайте полетимо в інше місто чи в Дубай, ми білоруська компанія, там будуть російські артисти“. Я кажу: “Ви що? У Григорія Решетника є принципи, і вони не продаються”. Так само ніколи не рекламував і не планую тютюнові вироби, онлайн-казино, азартні ігри. Скільки б грошей мені за це не пропонували. В мене телефон червоний через день – я відмовляю. Нікого не засуджую, якщо воно у правовому полі. Але я відмовляю. І так само ніколи не мав справи з бюджетними коштами, і не хочу”.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *