Кейт Міддлтон помітили на фермерському ринку. Ось, що про це розповідають

Улюбленицю британців востаннє бачили на публіці наприкінці грудня 2023 року. У середині січня 2024 року Кейт зробили операцію на черевній порожнині, через яку вона пішла у довгострокову відпустку. Майже через три місяці після зникнення Міддлтон з’явилася на улюбленому фермерському ринку разом із 41-річним принцом Вільямом. Торгові ряди знаходяться за п’ять хвилин їзди від будинку пари – котеджу Аделаїди на території Віндзорського замку.

Принцеса зникла з усіх радарів після того, як у січні 2024 року лягла на операцію на черевній порожнині. Представники палацу називають цю процедуру плановою, проте публіка вже втратила всю довіру до інформації, яку надає офіційне джерело.

Таємнича пропажа

Таємнича пропажа

Прихильники королівської сім’ї у всьому світі будують теорії. Одні припускають, що під час операції Кейт могли виникнути ускладнення, які вимагали такого тривалого відновлення. Інші впевнені, що справа не в здоров’ї Міддлтон, а в її стосунках із принцом Вільямом – уже кілька тижнів активно обговорюються чутки про можливе розлучення пари.

Проте нещодавно трапився перший вихід принцеси, який спростовує частину домислів. Як повідомляють інсайдери, мати трьох дітей бачили разом із чоловіком – вони ходили недалеко від їхнього будинку.

Видання Daily Mail повідомляє, що принцеса Уельська мала щасливий, здоровий та розслаблений вигляд у момент, коли вона з чоловіком з’явилася у місцевому фермерському магазині. Цей вихід вважається першим після планової операції.

Кейт та Вільям

Кейт та Вільям

Кажуть, що це місце є одним з улюблених у подружжя. Магазин розташовується приблизно в милі від їхнього котеджу Аделаїди, у Віндзорі. На прогулянку Кейт та Вільям вийшли після того, як відправили Джорджа, Шарлотту та Луї на заняття спортом.

Те, що Міддлтон перестала ховатися, має трохи заспокоїти британську громадськість, яка все більше переймається невідомістю, пов’язаною зі станом принцеси. Свідок, який бачив пару, розповів:

«Після всіх чуток я був приголомшений, побачивши їх там. Дітей з ними не було, але це добрий знак, що вона була досить здорова, щоб зайти до магазину».

Добрий знак

Добрий знак

Хоча жодних фотографій пари зроблено не було – відповідно до їхнього прохання про конфіденційність, доки Міддлтон одужує, – їхня поява є обнадійливою ознакою того, що принцеса робить перші кроки для повернення до офіційних королівських обов’язків. Очікується, що Кейт, яка востаннє з’являлася на публіці у Сандрінгемі на Різдво, повернеться до громадської діяльності після 17 квітня (хоча раніше зазначалася дата 31 березня).

Нагадаємо, нещодавно з’явилися чутки про те, що Кейт хоче втекти з палацу, втомившись терпіти невірність Вільяма. Ще кілька років тому активно обговорювалося, що принц зраджує дружині з Роуз Хенбері. Але у 2022 році до мережі знову просочилася інформація про пригоди спадкоємця престолу. Та й Роуз регулярно нагадувала себе як мінімум тим, що копіювала образи Кейт.

Кейт Міддлтон та Роуз Хенбері

Кейт Міддлтон та Роуз Хенбері

Тепер же саме Роуз звинувачують у тому, що Міддлтон вирішила сховатися від публіки, щоб пережити проблеми у стосунках з Вільямом.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *