Прогноз букмекерів щодо Євробачення: з шансами України коїться щось неймовірне

Увага сотень мільйонів поціновувачів музики та яскравих шоу прикуто до підготовки до “Євробачення-2024”, яке пройде у шведському Мальме вже на початку травня. Більшість країн ще не обрали своїх представників. Так, наприклад, Україна визначиться з артистом вже цієї суботи, 3 лютого. Не тільки музичні експерти та єфрофани стежать за нацвідборами, але й букмекери.

Вони аналізують претендентів, вивчають ситуативні моменти, такі, наприклад, як скандали, та щоденно оновлюють рейтинги. Вже тривалий час Україна знаходиться в ТОП-5. Певні тижні ми були в фаворитах і ось знову саме нашій країні пророкують перемогу на пісенному конкурсі “Євробачення-2024”.

Згідно з оновленими даними букмекерів, Україна піднялась на перше місце. Компанію нам склала Велика Британія, яка перейшла на другу сходинку. Що цікаво, це країни-організатори торішнього “Євробачення”. Воно пройшло в англійському Ліверпулі, бо в Україні після перемоги Kalush Orchestra проводити конкурс було неможливо через повномасштабну війну.

Сполучене Королівство та Україна посунули з першого місця Ісландію, яка обере свого представника на початку березня. До речі, через петиції ісландських артистів щодо Ізраїля, участь скандинавської країни в конкурсі залишається під питанням.

Прогнози букмекерів щодо переможця

Прогнози букмекерів щодо переможця “Євробачення-2024” станом на 01.02.2024

Після фіналу свого нацвідбору, в ТОП-10 потрапила Ірландія. Деякі місцеві артисти також бойкотують Ізраїль через війну в секторі Гази. Втім поки що фрік-співачка Bambie Thug, яка до речі практикує чаклунство, про відмову від участі не заявляла. Щодо Ізраїля, то країна посідає в букмекерському рейтингу шосту сходинку.

В цілому, серед ТОП-15 претендентів на перемогу в конкурсі лише п’ять країн визначилися з артистами. Очевидний фаворит – британський співак, актор Оллі Александер. Багаторазовий номінант премії Brit Awards найбільш відомий як вокаліст гурту Years & Years і своєю роллю в драматичному серіалі “Це гріх”. В активі 33-річного артиста дуети з суперзірками, такими як, наприклад, Елтоном Джоном та Кайлі Міноуг.

Також букмекери оприлюднюють прогнози щодо нацвідборів. Так, наприклад, в українському з величезним відривом лідирують Jerry Heil та alyona alyona. Вони мають 64% шансів на перемогу. Тоді як основний конкурент MELOVIN лише 10%. Втім, все ж таки прогнози інколи не втілюються в життя. То ж інтрига завжди присутня. Тим паче в такому конкурсі як “Євробачення”.

Прогнози букмекерів на український Нацвідбір на

Прогнози букмекерів на український Нацвідбір на “Євробачення-2024”

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *