Профілактична хімієтерапія: що це означає для Кейт Міддлтон

22 березня 2024 року Кенсінгтонський палац опублікував ролик, в якому Кейт Міддлтон особисто спростувала масу чуток, що склалися навколо неї. Принцеса заявила, що її така довга відсутність на публіці пов’язана з тим, що вона проходить лікування від онкологічного захворювання. Дружина принца Вільяма пояснила, що на початку січня їй провели першу операцію – все пройшло вдало. «Однак аналізи після операції показали рак. Тому моя медична команда порадила мені пройти курс профілактичної хімієтерапії й зараз я перебуваю на ранній стадії цього лікування».

Багатьох інтернет-користувачів здивував термін «профілактична хімієтерапія». Лікар-онколог Пет Прайс роз’яснив цей вид лікування. Прайс, який є головою Radiotherapy UK, єдиної благодійної організації, яка займається покращенням променевої терапії на всій території Великобританії, пояснив:

«Коли рак був видалений хірургічним шляхом, ми іноді потім проводимо хімієтерапію, про всяк випадок, тому що є якісь клітини, які були пропущені».

Кейт не опускає руки

Кейт не опускає руки

За словами фахівця, профілактична хімієтерапія може бути призначена у формі таблеток чи ін’єкцій. Зазвичай це лікування відбувається протягом обмеженого періоду часу, а потім припиняється:

«Таблетки дають, скажімо, 14 днів на місяць. Деякі уколи роблять раз на три тижні, тому ми не знаємо, як буде з Кейт, ймовірно, вона проходитиме лікування кілька місяців з перервами амбулаторно».

Медик порадив публіці залишити зараз Кейт у спокої, щоб вона могла без зайвих переживань подбати про своє здоров’я.

Принц Вільям у всьому підтримує дружину

Принц Вільям у всьому підтримує дружину

Принцесу підтримала дівчинка, яку колись підтримала принцеса

Нещодавно Кейт отримала послання з висловленням підтримки від дівчинки, якій вона допомагала в її власній боротьбі з раком. У 8-річної Міли Снеддон раніше зав’язалися теплі стосунки з принцесою Уельською. Школярка емоційно звернулася до Кейт.

«Вона буде хороброю, бо я була такою, і вона боротиметься з цим, як я. Я сподіваюся, що їй незабаром стане краще, і я бажаю їй якнайшвидшого одужання», – зазначила Міла.

Міла Снеддон

Міла Снеддон

Мама дівчинки Лінда також підтримала Кейт у цей тяжкий період.

«Кетрін – мама та дружина. Вона молода, красива, спортивна… Це показує, що рак може вразити будь-кого у будь-який час», – зазначила місис Снеддон.

У Міли у віці чотирьох років діагностували гострий лімфобластний лейкоз. У період пандемії коронавірусу Лінда самоізолювалася разом з дочкою, щоб не наражати її на небезпеку через ослаблений імунітет. Кейт Міддлтон зворушило фото хворої на рак дівчинки, яка спілкувалася з батьком Скоттом через вікно.

Перша зустріч Кейт та Міли

Перша зустріч Кейт та Міли

Після цього Міддлтон захотіла зустрітися з дівчинкою та запросила її в гості до единбурзької резиденції британських монархів – Холірудського палацу. Дізнавшись про любов дівчинки до рожевого кольору, вона спеціально для неї одягла рожеву сукню.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *