Кого тут тільки немає: парад зірок на 60-річчі Роба Лоу – чудовий улов папараці

Роб Лоу – справжня зірка 1980-х. 17 березня 2024 року голлівудському актору і просто красеню, якого багато хто пам’ятає по фільму «Ізгої», виповнилося 60 років. Свій ювілей він відсвяткував галасливою вечіркою із зірковими друзями.

Свою першу роль Роб Лоу виконав у 15 років і відразу сподобався глядачам. Зараз у біографії актора налічується понад ста телесеріалів та повнометражних фільмів. Найвідоміші картини за його участю: «Мертва тиша», «Ізгої», «Остін Пауерс: Голдмембер», «Тюхтій Томмі», «Вид згори кращий», «Блудлива Каліфорнія», «Парки та зони відпочинку», «Західне крило», «За канделябрами».

Гучних заголовків із його ім’ям теж було чимало. У молодості Роб тривалий час зустрічався з Меліссою Гілберт, крутив романи з Настасією Кінскі та принцесою Стефанією. А коли кар’єра була на самому піку, він виявився залученим до публічного скандалу з поширенням відеозаписів його інтимної близькості з різними партнерками. Але вже понад тридцять років Лоу одружений з візажисткою Шеріл Беркофф і виховує двох синів.

Роб Лоу та Шеріл Беркофф

Роб Лоу та Шеріл Беркофф

Попри досить закритий спосіб життя, гучно веселитися актор ще не розучився. Тим більше за стільки років роботи в кіноіндустрії він встиг обзавестися безліччю друзів, яких сьогодні вважають зірками А-листа. Саме у їхній компанії він і відсвяткував напередодні у Санта-Барбарі своє 60-річчя.

Роберт Дауні-молодший

Роберт Дауні-молодший

Наприклад, із незвичайним букетом у вигляді трьох гілок квітучого дерева на святі з’явилася Кемерон Діас зі своїм чоловіком. Одна з найвідоміших у минулому чайлдфрі-актрис Голлівуду останні п’ять років постійно відмовляється від пропозицій режисерів повернутися на великий екран і весь час присвячує сім’ї, яка зовсім недавно стала ще більшою. Наприкінці березня у її дочки Реддікс з’явився брат.

Кемерон Діас з чоловіком

Кемерон Діас з чоловіком

Наступна зіркова пара, яку помітили папараці на пишній вечірці, – Кеті Перрі та Орландо Блум. Попри те, що подружжю раз у раз приписують розлучення, вони про це навіть не замислюються. На фото знаменитості мають щасливий вигляд, та й у недавньому інтерв’ю актор зізнався, що для нього сімейне життя зі співачкою та двома дітьми – це кохання, спільне проведення часу, спілкування та обійми. А значить, пліткарям час перемикнутися на когось іншого.

Кеті Перрі та Орландо Блум

Кеті Перрі та Орландо Блум

І Бехаті Прінслу з Адамом Левіном, здається, теж не готові давати скандальних інфоприводів. Нагадаємо, що у 2022 році спалахнув скандал: соліста гурту Maroon 5 звинуватили в зраді вагітної їх третьою дитиною дружині моделі Victoria’s Secret. Відразу кілька дівчат заявили, що музикант надавав їм знаки уваги. Тоді всі чекали новин про розлучення, але виносити сімейний конфлікт у публічний простір пара не стало. Адам визнав провину і вибачився, а незабаром вони з Бехаті втретє стали батьками. З того часу в їхніх стосунках знову панує гармонія.

Бехаті Прінслу з Адамом Левіном

Бехаті Прінслу з Адамом Левіном  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *